Logo

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα - Ήταν Βέλγος καταζητούμενος για ναρκωτικά



 
 

Ταυτοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές ο άνδρας που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης το βράδυ της Παρασκευής έξω από το σπίτι όπου διέμενε στην οδό Δωδεκανήσου στη Βούλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα ήταν άνδρας 47 ετών από το Βέλγιο, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών

Ο 47χρονος, που είχε έρθει στην Ελλάδα με την γυναίκα του και το παιδί του, δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι, από άγνωστους δράστες, ενώ σημειώνεται, ότι πάνω του βρέθηκαν δύο ταυτότητες, εκ των οποίων η μία ήταν πλαστή, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικές αρχές έστειλαν τη φωτογραφία και τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος στις αρχές του Βελγίου, οι οποίες απάντησαν πως πρόκειται για 47χρονο Βέλγο, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ερυρθά αγγελία και ήταν καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών. 

Όπως εκτιμούν οι διωκτικές αρχές το πιθανότερο είναι ο Βέλγος να είχε έρθει στην Ελλάδα για να κρυφτεί και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε επάνω του δύο διαφορετικές ταυτότητες. 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις