Logo

Έβγαλαν τα καλάσνικοφ στα Ζωνιανά - Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονος κτηνοτρόφος



 
 

Τα όπλα έβγαλαν το βράδυ της Τρίτης δύο οικογένειες στα Ζωνιανά της Κρήτης με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό από πυροβολισμό 54χρονου κτηνοτρόφου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο 54χρονος πυροβολήθηκε από όπλο στη λεκάνη, μετά από καυγά ανάμεσα σε μέλη δύο οικογενειών στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου.

Όλα ξεκίνησαν στην περιοχή Αξός όπου δέχθηκε επίθεση ο 45χρονος αδερφός του κτηνοτρόφου. Μέλη άλλης οικογένειας του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια με κατσούνα στο κεφάλι.

Ο 45χρονος πήγε στο χωριό στα Ζωνιανά και ειδοποίησε την οικογένεια του.

Τα μέλη των δύο οικογενειών συναντήθηκαν μέσα στο χωριό, όπου προκλήθηκε ένταση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να βγουν τα όπλα και ο 54χρονος να δεχθεί τη σφαίρα από καλάζνικοφ στην λεκάνη.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί δεν έβγαλαν τη σφαίρα από το σώμα του, καθώς κρίθηκε επικίνδυνο για την υγεία του.

Ο 54χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου. Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστας Τερζάκης, ο τραυματίας έχει σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά. Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και τα επόμενα δύο 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα.

Ο 45χρονος αδελφός που είχε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, του έγιναν ράμματα στο τραύμα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου προκειμένου να εντοπιστούν τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου που οδήγησε στον τραυματισμό των δύο αδερφιών.

Οι αστυνομικοί αναζητούν μέλη συγκεκριμένης οικογένειας με τα οποία διαπληκτίστηκαν τα θύματα.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις