Logo

Παπαγγελόπουλος εναντίον Πλεύρη για την προανακριτική [βίντεο]



 
 

Με σκληρές εκφράσεις επιτέθηκε στους βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που μετέχουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος που έχει κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος για την «υπόθεση Novartis».

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος παρενέβη στην εκπομπή “ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ” που φιλοξενούσε τον Θ. Πλεύρη λέγοντας: «Ψάχνουν 8 μήνες να βρουν κάτι. Δεν έχουν βρει τίποτα. Και τώρα φοβούνται την σωρεία των αποκαλύψεων και προσπαθούν να την περιορίσουν… Ενεργούν φασιστικά και ναζιστικά με μεθόδους στρατοδικείου αλλά είναι θέμα Δημοκρατίας για τον τόπο».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός συμπλήρωσε: «Ο κ. Πλεύρης είπε ψέματα ότι έχω λάβει αντίγραφα της Επιτροπής. Έχω λάβει το πολύ 10.000 αντίγραφα της δικογραφίας και μένουν 190.000. Καταπατάται κάθε έννοια δικαίου σε αυτή την χώρα».

Και συνέχισε: «Ο κ. Πλεύρης είπε ψέμα ότι εδώ και λίγες μέρες έχω ειδοποιηθεί από την Βουλή. Εδώ είναι το μεγαλύτερο ψέμα και τον παραπέμπω στην συνείδηση των δικηγόρων της Χώρας. Όταν πήρα την κλήση για την Βουλή δεν είχα αντίγραφα. Αντίγραφα για εχθές πήρα».

Δείτε το βίντεο:

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις