Logo

Απαγωγή Μαρκέλλας: Της είχαν φορέσει χειροπέδες και την "πείραξαν" καταγγέλλει η 10χρονη [βίντεο]



 
 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 10χρονης Μαρκέλλας, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί κατά την επιστροφή του από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα.

Το τελευταίο 48ωρο είχε σημάνει συναγερμός στις αρχές αλλά και τους γονείς του κοριτσιού οι οποίοι απηύθυναν έκκληση στον κόσμο μέσω τηλεοπτικών σταθμών σε όποιον ήξερε κάτι για το που βρίσκεται η Μαρκέλλα.

Τελικά η ανήλικη μαθήτρια βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην Καλαμαριά.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε στην οικογένεια της.

Είναι καλά στην υγεία της. Θα εξεταστεί από ψυχολόγους και στη συνέχεια θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της υπηρεσίας ανηλίκων.

Το απόγευμα η μικρή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία της. Επίσης, αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που συνομίλησαν με το 10χρονο κορίτσι, διαπίστωσαν πως ήταν κουρασμένο και σαστισμένο.

Γυναίκα με κόκκινα μαλλιά είπε στο κορίτσι να την ακολουθήσει

Όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς, μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά φώναξε το όνομα της Μαρκέλλας και ζήτησε να την ακολουθήσει.

Στη συνέχεια της φόρεσας χειροπέδες, ενώ την "πείραξαν" και πονούσε όπως ανέφερε η 10χρονη.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κοριτσιού, οι αστυνομικοί είναι μπροστά σε μια υπόθεση απαγωγής και ενδεχομένως κακοποίησης.

Ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσουν πού βρισκόταν όλες αυτές τις ώρες της εξαφάνισης της, έτσι ώστε να διακριβωθεί εάν υπάρχει εμπλοκή προσώπου ή προσώπων αλλά και εάν στοιχειοθετούνται εις βάρος τους ποινικά αδικήματα.

Ήδη εξέτασαν συμμαθητή της 10χρονης που την συνόδευε κατά την επιστροφή της από το σχολείο.

Τη Μαρκέλλα εντόπισε ο Γιώργος Οικονόμου μπροστά στο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Το κορίτσι ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να μην ενημερώσει την Αστυνομία.

Μιλώντας στο τοπικό ενημερωτικό site thestival ο κ. Οικονόμου περιέγραψε:

"Το κοριτσάκι αυτό με τη σχολική τσάντα, ερχόταν από το βάθος από το Μέγαρο Μουσικής.

Έδειχνε κουρασμένο κάπως, έτσι όπως την είδα με τη σχολική τσάντα, τη σταμάτησα και της είπα δεν έχει σχολείο σήμερα, πού πας. Μου απάντησε ότι ήθελε να πάει σπίτι. Την ρώτησα που μένει και μου είπε στην οδό Καισαρείας.

Εγώ είχα δει στην τηλεόραση το Amber Alert. Την ρώτησα πώς τη λένε, μου είπε Μαρκέλλα και επειδή το Μαρκέλλα μου είχε αποτυπωθεί, την σταμάτησα. Περνούσε μια φίλη μου και της είπα να της κάνει παρέα μέχρι να πάρω το 100.

Το κοριτσάκι σε πρώτη φάση μου είπε να μην πάρω το 100. Τώρα αυτό τι σημαίνει δεν ξέρω. Ας το βρει η αστυνομία αυτό".

Ακούστε τις δηλώσεις του ανθρώπου που βρήκε τη Μαρκέλλα

 

«Την είχαν με χειροπέδες - Μου είπε ότι την πείραξαν»

Σοκάρει η μαρτυρία της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα.

Κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία της με το κορίτσι μέχρι να την παραλάβουν αστυνομικοί, η 10χρονη της είπε ότι την άφησε στο βενζινάδικο η ίδια γυναίκα που την είχε απαγάγει.

Όπως είπε η Μαρκέλλα, κατά τη διάρκεια της απαγωγής της, της φορούσαν χειροπέδες. Ανέφερε ότι την πείραξαν και ότι πονούσε.

Η μικρή είχε σημάδια στους καρπούς των χεριών της, προφανώς από τις χειροπέδες που την είχαν φορέσει.

Η γυναίκα που την απήγαγε, την άφησε και ελεύθερη σε κοντινή απόσταση από το βενζινάδικο. Μάλιστα της έδωσε 30 ευρώ για να μην πει τι συνέβη, όπως είπε το κοριτσάκι.

Ακούστε τι δήλωσε η γυναίκα που μίλησε με την 10χρονη μετά τις εφιαλτικές στιγμές που φαίνεται πως έζησε

 

Αδερφός Μαρκέλλας: Είναι όλοι ύποπτοι, ακόμα και γω...

«Δέχεται ψυχολογικές βοήθειες, κάνει καταθέσεις. Ελπίζω να είναι καλά, να μην χρειαστεί ψυχολόγους και όλο αυτό να τελειώσει», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αδελφός της 10χρονης Μαρκέλλας.

Σύμφωνα με τον αδελφό του κοριτσιού, η Μαρκέλλα έχει επιφανειακά σημάδια στο χέρι, τα οποία «προήλθαν λογικά από κάποιο δέσιμο».

Όπως είπε, ο ίδιος, η μητέρα τους και ο πατριός τους βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα. «Δεν με αφήνουν να μιλήσω ούτε με αυτούς ούτε με την αδελφή μου» συμπλήρωσε.

«Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ αυτήν τη στιγμή. Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό», ανέφερε.

Συγγενείς Μαρκέλλας: Θέλουμε να μάθουμε τι έγινε

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά θέλουμε να μάθουμε επιτέλους τι έχει γίνει» ανέφερε και τόνισε πως ζητούν το παιδί να προστατευθεί και «να μην ακούγονται όσα ακούγονται από τον κόσμο» δήλωσε η θεία της Μαρκέλλας Ιωάννα Χατζηλεμονιά.

Ακούστε τι δήλωσε στο GRTimes

 

«Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο, όπως μας βοήθησε για να βρούμε την μικρή, να δείξει ευαισθησία στην πορεία. Θέλουμε να μάθουμε ποιος είναι ο δράσης και να τιμωρηθεί. Δεν θέλω καμιά οικογένεια να περάσει τα ίδια», συμπλήρωσε η θεία και νονά της 10χρονης, Μοσχούλα Χατζηλεμονιά.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις