Logo

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Θέμα ωρών η εξιχνίαση του μυστηρίου - Αναζητείται γυναίκα και ένας ηλικιωμένος



 
 

Αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εξετάζεται ενδελεχώς υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κοντά στο βενζινάδικο στην Θ. Σοφούλη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη,  όπου η μυστηριώδης άγνωστη γυναίκα φέρεται να άφησε το Σάββατο το πρωί  τη μικρή Μαρκέλλα, αλλά και από άλλα σημεία την ημέρα της εξαφάνισης της 10χρονης. 

Όπως μετέδωσε ο Alpha  ενα από αυτά τα βίντεο φαίνεται η ανήλικη να περπατά μαζί με μία γυναίκα σε πεζοδρόμιο. 

Η αστυνομία αναζητά αυτή την γυναίκα και  έναν ηλικιωμένο που ενδεχομένως να σχετίζεται με την υπόθεση. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τα στοιχεία της γυναίκας και του ηλικιωμένου είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα ωρών. 

Στο μεταξύ, το κοριτσάκι εξακολουθεί να βρίσκεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ παιδοψυχολόγοι προσπαθούν να τη βοηθήσουν να αισθανθεί πλέον ασφαλής, ώστε να παρέχει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που αφορούν την "ομηρία" της τις ώρες που οι αρχές την αναζητούσαν.  

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι δεν επετράπη στον πατέρα της Μαρκέλλας να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι εκείνος επέμενε να ακούσει το κοριτσάκι. “Προσπαθώ να μιλήσω με την Μαρκέλλα αλλά δεν μου τη δίνουν στο τηλέφωνο. Θέλω να ακούσω το παιδί μου για να ηρεμήσω και να καταλάβω πως όλα είναι καλά”, δήλωνε το Σάββατο ο πατέρας. 

Οι αρχές επέτρεψαν μόνο στη μητέρα της 10χρονης να την δεί για 20 λεπτά.  Όπως μεταδίδει το grtimes.gr,  η μητέρα κατάφερε να δει την Μαρκέλλα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στις 12:30, αλλά δεν της επετράπη να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση. Απλά πήρε τη μική αγκαλιά, έμεινε για λίγο μαζί της και στη συνέχεια αποχώρησε. 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, που διερευνούν τις συνθήκες της εξαφάνισης ώστε να απαοδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες,  χαρακτηρίζουν την υπόθεση ιδιαίτερα σοβαρή.  Για το λόγο αυτό εξέτασαν έως αρά το βράδυ του Σαββάτου τόσο την μητέρα, όσο και τον πατριό της μικρής.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρκέλλα βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha δημοσιοποίησε φωτογραφία που την δείχνει να περπατά με τη σχολική τσάντα στην πλάτη έξω από το βενζινάδικο στο οποίο βρέθηκε. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις