Logo

Θεσσαλονίκη: Σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων η 10χρονη Μαρκέλλα και ο μικρότερος αδελφός της [βίντεο]



 
 

Η 10χρονη Μαρκέλλα, που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη Ειρήνη Μούρθου στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, μετά από δεκαήμερη παραμονή σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε, με εισαγγελική εντολή, σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Όπως έγινε γνωστό, το κοριτσάκι θα φιλοξενηθεί  προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον της.

Στο μεταξύ και ο 6χρονος αδελφός της Μαρκέλλας φιλοξενείται επίσης με εισαγγελική εντολή τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι αρχές.  Η παραμονή και του εν λόγω ανήλικου θα είναι, επίσης, προσωρινή.

Την ίδια στιγμή οι αρχές εντείνουν τις έρευνές τους προκειμένου να συγκεντρώσουν στοχεία για την ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση. 

Το ποσό (7.000 ευρώ) που είχε στην κατοχή της η κατηγορούμενη όταν εντοπίστηκε στην Κατερίνη καθώς και οι πληροφορίες ότι στο σπίτι όπου κρατούσε την ανήλικη βρισκόταν ένα ακόμη πρόσωπο κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμού ότι η 33χρονη είχε και συνεργούς. 

Ο 25χρονος αδελφός της Μαρκέλλας μιλώντας στο Mega  την Τρίτη  προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία. Υποστήριξε,συγκεκριμένα, ότι  η αδελφή του δεν ήταν μόνη με την 33χρονη, μέσα στο σπίτι όπου κρατείτο, αλλά εκεί βρισκόταν και ένα τρίτο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, μεγάλη αίσθηση προκαλούν τα όσα ανέφερε την Τρίτη ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας κατήγγειλε ότι ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας του τηλεφώνησε και του είπε “με έναν περίεργο τρόπο ότι θέλει να συναντήσω τον κ. Νουζέλα και να κάνω δεχτό αυτό που θα μου προτείνει”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις