Logo

Απαγωγή 10χρονης - Μαρκέλλα: Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια



 
 

Το ρόλο ενός έγχρωμου άνδρα περιέγραψε η 10χρονη η οποία έπεσε θύμα απαγωγής από μια 33χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Στην κατάθεση της η 10χρονη περιέγραψε όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε μαζί με την κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 10χρονη είπε στους αστυνομικούς:

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο».

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο, στην Ειρήνη, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε "τόσα πολλά λεφτά ...;"» φέρεται να είπε η μικρή μαθήτρια.

Το κορίτσι περιέγραψε βίντεο-κλήση με έναν μαύρο άνδρα. Διαβάστε τι κατέθεσε:

«Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ..., από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ... Μιλούσαν στα Αγγλικά».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές έχουν ζητήσει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της 33χρονης για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή.

Υπενθυμίζεται πως το κορίτσι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και φιλοξενείται σε ίδρυμα.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-7-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις