Logo

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω έργων - Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο κέντρο της Αθήνας



 
 

Προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν αύριο, Κυριακή, όσοι μετακινηθούν με τα αυτοκίνητα τους σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας λόγω προγραμματισμένων εργασιών.

Κλειστά θα μείνουν για ορισμένες ώρες τμήματα στις οδούς Πειραιώς, 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης, στις λεωφόρους Κηφισίας και Βασιλίσσης Σοφίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, λόγω εκτέλεσης εργασιών, αύριο, Κυριακή 12 Ιουλίου θα σημειωθούν οι ακόλουθες διακοπές κυκλοφορίας:

  • Κατά τις ώρες 08.00 έως 10.00 θα πραγματοποιηθεί πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της οδού Πειραιώς, στο ύψος του ο.α. 52, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κολωνού και Κολοκυνθούς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιερά Οδό, περιοχής Δήμου Αθηναίων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
  • Κατά τις ώρες 07.00 έως 10.00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της οδού Μάρνης, στο ύψος του ο.α. 5.
  • Κατά τις ώρες 07.00 έως 12.00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ύψος του ο.α. 82. Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
  • Κατά τις ώρες 07.00 έως 10.00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας, στο ύψος του ο.α. 120, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας.
  • Από τη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας και Τρίτης μέχρι τις 5 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του ο.α. 273, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά την διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις