Logo

Υπόθεση Μαντλίν: Έρευνες σε πηγάδια στην Πορτογαλία [βίντεο+φωτο]



 
 

Πηγάδια κοντά στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε το 2007 η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν ερευνούν οι πορτογαλικές αρχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Όπως έγινε γνωστό, η περιοχή όπου γίνεται η έρευνα στο Αλγκράβε, είναι κοντά στο σημείο όπου φωτογραφήθηκε το αυτοκίνητο του ύποπτου για τη δολοφονία της, Γερμανού Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Mirror, που αναπαράγουν και τα υπόλοιπα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρει ότι αστυνομικοί και δύτες με ειδικό εξοπλισμό ερευνούσαν περισσότερες από οκτώ ώρες τρία πηγάδια στην περιοχή Βίλα ντο Βίσπο στο Αλγκράβε, που βρίσκεται 16 χλμ μακριά από το ξενοδοχείο όπου έμενε με την οικογένειά της. Ένα από αυτά λέγεται ότι έχει βάθος 13 μέτρων.

Μέχρι στιγμής οι γονείς του κοριτσιού δεν έχουν ενημερωθεί ποια στοιχεία οδήγησαν τις αρχές στην απόφαση να κάνουν έρευνα στα πηγάδια.

Η έρευνα για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν ξεκίνησε ξανά την άνοιξη εις βάρος του Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος κρατείται στη Γερμανία για άλλα σεξουαλικά εγκλήματα και είναι ύποπτος για εξαφανίσεις και δολοφονίες και άλλων παιδιών. Οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι θεωρούν τη μικρή Μαντλίν νεκρή, βασιζόμενες «σε αποδεικτικά στοιχεία και ενδείξεις».

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ αρνείται να μιλήσει στις αρχές για την υπόθεση, την οποία η βρετανική αστυνομία κρατάει ανοιχτή ως υπόθεση εξαφάνισης, υποστηρίζοντας ότι τα υπάρχοντα στοιχεία δεν επαρκούν για να θεωρηθεί ότι το παιδί έχει πεθάνει. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-7-2020 από directNEWS.gr πηγή: efsyn.gr


Τελευταίες Ειδήσεις