Logo

Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στην Ηλεία



 
 

Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κάτω Παναγιάς στην Κυλλήνη ενώ δεκάδες αναρτήσεις έγιναν αμέσως στα κοινωνικά δίκτυα από κατοίκους της περιοχής για να ενημερώσουν για το λευκό βαν χωρίς πινακίδες που κυκλοφορεί και αποτελεί κίνδυνο για ανηλίκους.

Τα παραπάνω αναφέρει το patrisnews.com για τους άγνωστους δράστες με το λευκό βαν  που έβαλαν στο  "στόχαστρο" ένα εννιάχρονο αγόρι που εξιστόρησε σοκαρισμένο την περιπέτειά του στους γονείς του οι οποίοι, με τη σειρά τους, ενημέρωσαν το Α.Τ. Ανδραβίδας Κυλλήνης. 

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κυλλήνης, Αντώνης Σοφιανός, μίλησε στην «Πατρίς» και εξιστόρησε την περιπέτεια που έζησε ο μικρός γείτονάς του, όπως προφανώς την άκουσε από τους γονείς του.

«Κάτω Παναγιά, ώρα 10 το πρωί και ο εννιάχρονος κάνει βόλτες με το πατίνι του ελάχιστα μέτρα έξω από το σπίτι του, στον έρημο ασφαλτωμένο δρόμο στην «πάνω γειτονιά». Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά σπίτια κάποια από αυτά κλειστά.

Ξαφνικά μπροστά στον εννιάχρονο εμφανίζεται ένα λευκό φορτηγάκι τύπου βαν χωρίς πινακίδες του κλείνουν το δρόμο και από το όχημα κατεβαίνουν τρεις μελαμψοί άνδρες με αλυσίδες στο λαιμό και κινούνται προς το μέρος του. Κάτι του λένε αλλά ο μικρός χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του αφήνει το πατίνι και φωνάζοντας έτρεξε προς την αυλή του σπιτιού του. Η μητέρα του αμέσως βγήκε από το σπίτι και ο μικρός πέφτει στην αγκαλιά της. Αμέσως σοκαρισμένος της λέει ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον απαγάγουν.

Το λευκό βαν χωρίς πινακίδες φυσικά εξαφανίστηκε. 

Σημειώνεται, ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-7-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις