Logo

Νέα Υόρκη: Διαμελισμένος στο πολυτελές διαμέρισμά του βρέθηκε 33χρονος εκατομμυριούχος [βίντεο+φωτο]



 
 

Το σώμα ενός πλούσιου νεαρού επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στο κλάδο της τεχνολογίας, βρέθηκε αποκεφαλισμένο και διαμελισμένο μέσα στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, δήλωσε η αστυνομία την Πέμπτη. 

Πρόκειται για τον Φαχίμ Σαλέχ (Fahim Saleh), 33 ετών, βρέθηκε στο σπίτι του στο  Lower East Side του Μανχάταν την Τρίτη το απόγευμα δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, λέγοντας: «¨Ήταν αποσυναρμολογημένος. Ο θάνατός του θεωρήθηκε ανθρωποκτονία».

Ο 33χρονος διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης startup Gokada, o οποίος είναι γνωστός ως ο «Έλον Μασκ της Νιγηρίας» με έδρα τη Νιγηρία πιστεύεται ότι έπεσε θύμα ενός «επαγγελματία δολοφόνου».

Ηλεκτρικό πριόνι και πλαστικές σακούλες 

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το  σώμα του εκατομμυριούχου CEO βρέθηκε αποκεφαλισμένο και διαμελισμένο δίπλα σε ένα ηλεκτρικό πριόνι, το οποίο την ώρα που εντοπίστηκε το πτώμα ήταν ακόμα συνδεδεμένο στην πρίζα!

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποια  μέλη του σώματός του βρέθηκαν σε πλαστικές σακούλες μέσα στο διαμέρισμα.

Ο Φαχίμ Σαλέχ εθεάθη τελευταία φορά ζωντανός σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μπήκε στο ασανσέρ του κτηρίου.

Σε βίντεο ο βασικός ύποπτος της άγριας δολοφονίας

Οι διωκτικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση κάνουν λόγο για έναν βασικό ύποτο της δολοφονίας, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει στο ασανσέρ μαζί του. Ήταν ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα. 

 Το ασανσέρ πήγε απευθείας στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός ο νεαρός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με το CNNi, το οποίο επικαλείται αστυνομική πηγή, η επίθεση έγινε μέσα στο διαμέρισμα.

Το διαμελισμένο πτώμα του 33χρονου βρήκε η αδελφή του, όταν πήγε να τον αναζητήσει.

Ο Σαλέχ, γιος μεταναστών από το Μπαγκλαντές,  ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τις επιχειρήσεις από νεαρή ηλικία, ενώ ακόμη φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο Μπέντλεϊ, ιδρύοντας επικερδείς ιστοσελίδες, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε.

Έχοντας ιδρύσει αλλά και επενδύσει σε πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τις μεταφορές σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές και η Κολομβία, η περιουσία του εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για την αναζήτηση του δράστη αλλά και του κινήτρου της στυγερής δολοφονίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2020 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις