Logo

Τρίκαλα: Σε πτώση από ύψος οφείλεται ο θάνατος της 16χρονης - Αυτοψία ιατροδικαστή στο χώρο [βίντεο+φωτο]



 
 

Απαντήσεις για το χαμό του κοριτσιού τους αναζητούν γονείς και συγγενείς της Μαρίας Χυσένι, που βρέθηκε νεκρή στο λόφο του Προφήτη Ηλία έξω από την ομώνυμη εκκλησία

Η ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε την Παρασκευή, έδειξε ότι ο θάνατος της 16χρονης προήλθε 

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση που έδειξε ότι από «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας μετέβη στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, όπου βρέθηκε νεκρή η 16χρονη Μαρία. 

Όπως μεταδίδει το trikalavoice.gr, οι γονείς της 16χρονης  επιμένουν ότι είναι αδύνατον να ανέβηκε μόνο του το κορίτσι από τη σκαλωσιά στην οροφή της εκκλησίας (σ.σ. η στέγη έχει ξηλωθεί καθώς εκτελούνται έργα) και να ισορροπήσει πάνω στους τοίχους για να φτάσει να πέσει στην άλλη πλευρά.

Μάλιστα ένας μυώδης άντρας, φίλος της οικογένειας, ανέβηκε-με δυσκολία είναι η αλήθεια-τη σκαλωσιά, για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Επίσης ανέφεραν ότι υπήρχαν αίματα από την πίσω πλευρά του Ναού τα οποία ξεπλύθηκαν, ισχυριζόμενοι πως έχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Τι ψάχνει η αστυνομία

Πλέον η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε το κορίτσι στον λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Πέμπτη έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με τη 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής εξαρχής έχει πει ότι «δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο», ενώ δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου, καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 04:30 το πρωί και μέχρι περίπου τις 05:00.

Όπως και να ΄χει, η έρευνα θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα από το «διάβασμα» του κινητού τηλεφώνου του κοριτσιού - τηλεφωνικές επαφές και συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις