Logo

Κέρκυρα: Καταζητούμενοι διεθνώς οι δύο Σερβομαυροβούνιοι νεκροί



 
 

Καταζητούμενοι με εντάλματα διεθνώς ήταν οι δύο Σερβομαυροβούνιοι που εκτελέστηκαν και βρέθηκαν νεκροί σε αμάξι στη περιοχή του Χαλικούνα στην Κέρκυρα.

Τα θύματα της άγριας δολοφονίας είναι ο Άλαν Κόζαρ από το Μπαρ του Μαυροβουνίου και ο Νταμίρ Χάτζιτς από το σέρβικο Ούζιτσε.

Τρίτο πρόσωπο είχε μισθώσει για λογαριασμό τους τη βίλα στον Χαλικούνα, όπου έφθασαν με πλαστά διαβατήρια Σλοβενίας.

Και οι δυο τους ήταν καταζητούμενοι από τις αστυνομικές Αρχές Σερβίας και Μαυροβουνίου ενώ είχε εκδοθεί εναντίον τους διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Οι δυο νεκροί βαρύνονταν με σωρεία κατηγοριών, μεταξύ των οποίων και η εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

Οι εκτελεστές τους έδρασαν κι αυτοί επαγγελματικά. Οι κάλυκες που περισυνελέγησαν στον τόπο του εγκλήματος παραπέμπουν σε βαρύ στρατιωτικό ντουφέκι.

Την ΕΛΑΣ ειδοποίησε διερχόμενος που είδε τα δυο πτώματα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με μία εκδοχή, δολοφονήθηκαν στη βίλα και μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο στον αύλειο χώρο.

Από την Αστυνομία και το Λιμενικό είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της εν ψυχρώ εκτέλεσης των δύο ανδρών. Εξονυχιστικοί έλεγχοι γίνονται στο αεροδρόμιο αλλά και στη θάλασσα για να περιορίσουν το ενδεχόμενο διαφυγής τους από το νησί.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως τα θύματα του Χαλικούνα σχετίζονται με τον πόλεμο των συμμοριών του Μαυροβουνίου και της Σερβίας.

Μάλιστα θεωρείται ότι σχετίζονται με τη δολοφονία δυο Σερβομαυροβούνιων από τέσσερις αδίστακτους ενόπλους, στις 20 Ιανουαρίου 2020 σε εστιατόριο στη Βάρη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις