Logo

Πυρκαγιές: Οριοθετημένη στο Γραμματικό Ηλείας,υπό μερικό έλεγχο στο Λάλα Αρχαίας Ολυμπίας



 
 

Στην Πελοπόννησο εξακολουθεί να είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των πυροσβεστικών δυνάμεων και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά στο Γραμματικό Πύργου Ηλείας είναι οριοθετημένη και σε ύφεση, ενώ το πύρινο μέτωπό στην περιοχή Λάλας του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Παράλληλα, σε εξέλιξη χωρίς όμως ενεργό μέτωπο παραμένει η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας που καίει από τις 22 Ιουλίου.

Ειδικότερα, στο  Γραμματικό Ηλείας επιχειρούν 120 πυροσβέστες με 45 οχήματα, 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου της περιφέρειας Πελοποννήσου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο Λάλα Αρχαίας Ολυμπίας επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στις Κεχριές επιχειρούν 402 πυροσβέστες, 82 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το μηχανοκίνητο πυροσβεστικών επιχειρήσεων, εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της περιφέρειας Πελοποννήσου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι αναφορικά με τον κίνδυνο πυρκαγιάς για σήμερα Κυριακή υψηλός είναι, σύμφωνα με τον χάρτη που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην Αττική, την Εύβοια, περιοχές της Πελοποννήσου, τη Θεσπωρτία, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά του Ιονίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις