Logo

Ξύλο σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ μεταξύ νεαρού και ηλικιωμένου για μη χρήση μάσκας [βίντεο]



 
 

Ενα θλιβερό περιστατικό, δείγμα του τι συμβαίνει καθημερινά στα μέσα μαζικής μεταφοράς, έλαβε χώρα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Σταθμός Δάφνη. Ενας ηλικιωμένος διαπληκτίστηκε με έναν νεαρό, επειδή ο δεύτερος δεν φορούσε μάσκα. Ο νεαρός, καθόταν στο κάθισμα με τη μητέρα του, όταν τον πλησίασε ο ηλικιωμένος κι άρχισε να τον χτυπά, με αποτέλεσμα να του ματώσει το κεφάλι στο πίσω μέρος.

Την ίδια ώρα οι άλλοι επιβάτες φώναζαν στον ηλικιωμένο να σταματήσει, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπολοίπων επιβατών, ο οδηγός του 218 ούτε σταμάτησε το λεωφορείο, ούτε επενέβη, ούτε έκανε καμία... σύσταση για να σταματήσει το επεισόδιο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες καταγγελίες, ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε κι εκτός λεωφορείου, καθώς αποβιβάστηκαν αμφότεροι στην επόμενη στάση.

Οι πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μεταφοράς καταγγέλλουν ότι αντίστοιχα συμβάντα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, τόσο λόγω συνωστισμού, όσο και για τους «αντιρρησίες» της μάσκας που δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Δείτε το βίντεο από το συμβάν

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2020 από directNEWS.gr πηγή:ethnos.gr


Τελευταίες Ειδήσεις