Logo

Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του μετρό στη Λιόν [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένας νέος άνδρας έχασε τη ζωή του σε επίθεση με μαχαίρι που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στα μεσάνυχτα, στο σταθμό του μετρό «Σταντ ντε Ζεράλντ» στο 7ο διαμέρισμα της Λιόν στην κεντρική Γαλλία.  

Οι άνδρες των Πρώτων Βοηθειών που μετέβησαν άμεσα στο σημείο της επίθεσης δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του θύματος. 

Όπως αναφέρεουν οι αρχές, «κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τον θάνατο του θύματος, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης από μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί»

Αστυνομικοί προσήγαγαν δύο άτομα, «που θα μπορούσαν να συνδέονται με το περιστατικό» σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες, τα οποία τα εντόπισαν κοντά στον σταθμό μετά την επίθεση με μαχαίρι. 

Και οι δύο προσαχθέντες βρέθηκαν σε κατάσταση μέθης, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ, είναι και οι δύο ξένης εθνικότητας και ηλικίας κοντά στα 30.

«Την φρίκη της για τη δολοφονία» και τα συλλυπητήριά της στους οικείους του θύματος εξέφρασε με ανάρτησή της στο Twitter η δήμαρχος του 7ο διαμερίσματος της Λιόν, Φανί Ντιμπό, η οποία έγραψε: «Η βία αυτή δεν είναι ανεκτή, εμπιστεύομαι τις δυνάμεις επιβολής της Τάξης, προκειμένου να ρίξουν φως σε αυτό το δράμα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις