Logo

Μαραντόνα: Ο δικηγόρος του κάνει λόγο για «εγκληματική ανοησία» του ιατρικού προσωπικού



 
 

Τη διεξαγωγή έρευνας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα θα ζητήσει ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, ο οποίος κάνει λόγο για ιατρική αμέλεια!

Ο φίλος και δικηγόρος του «Ντιεγκίτο» δεν έρκυψε την οργή του για την ιατρική φροντίδα που είχε ο εκλιπών, τονίζοντας πως για 12 ώρες δεν είχε την πρέπουσα προσοχή, ενώ καθυστέρησε πάρα πολύ να φτάσει το ασθενοφόρο στο σπίτι του.

Ως εκ τούτου, όπως παραδέχθηκε, θα ζητήσει να ερευνηθεί η υπόθεση, μιλώντας, μάλιστα, για «εγκληματική ανοησία».

Η θέση του Ματίας Μόρλα: «Σήμερα είναι μια βαθύτατη μέρα πόνου και θλίψης. Αισθάνομαι στην καρδιά μου την απώλεια του φίλου μου, ο οποίος με τίμησε με την εμπιστοσύνη του μέχρι τις τελευταίες μέρες του.

Τον αποχαιρέτησα προσωπικά και αυτή η τελετή που γίνεται τώρα στην Αργεντινή θα πρέπει να 'ναι σε στενό και οικογενειακό κύκλο.

Είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από το προσωπικό υγείας που τον εξυπηρετούσε, το ασθενοφόρο άργησε πάνω από μισή ώρα για να φτάσει και αυτό ήταν μια εγκληματική ανοησία. Αυτό το γεγονός πρέπει να τονιστεί και θα ζητήσω να ερευνηθεί μέχρι τέλους.

Όπως μου έλεγε πάντα και ο Ντιέγκο 'εσύ είσαι ο στρατιώτης μου, δράσε χωρίς να σε σταματάει τίποτα'.

Για να ορίσω τον Ντιέγκο σε αυτή τη στιγμή της βαθύτατης θλίψης και του πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένα καλό παιδί, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ειλικρινής.

Αναπαύσου εν ειρήνη, αδελφέ.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-11-2020 από directNEWS.gr πηγή::Ναυτεμπορική


Τελευταίες Ειδήσεις