Logo
Δευτέρα 5 Μαΐου 2025 στις 10:41

Κρήτη: Νεκρός 17χρονος έπειτα από ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε



 
 

Ένα τραγικό συμβάν  με θύμα έναν 17χρονο έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο. 

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Ρουσσοσπίτι (στον χωματοδρόμο για Άγιο Πνεύμα),  ένα τρακτέρ που οδηγούσε ο 17χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανετράπη, με συνέπεια να βρει τον θάνατο ο οδηγός του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr το περιστατικό, είναι πολύ πιθανό να συνέβη νωρίς τα ξημερώματα και ο περαστικός που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, να βρήκε το τρακτέρ αρκετή ώρα αργότερα, οπότε ο νέος άνδρας είχε εκπνεύσει.

Πρόκειται για ακόμη ένα τραγικό συμβάν σε δρόμους της Κρήτης, ενώ του περιστατικού έχει επιληφθεί η τροχαία Ρεθύμνου που διερευνά τα αίτιά του.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του 17χρονου άνδρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2021 από directNEWS.gr


Σχόλια (0)


Παρακαλούμε συμπληρώστε ένα όνομα για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας
Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας


Τελευταίες Ειδήσεις


Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Με την χρήση της σελίδας συναινείτε στην πολιτική cookies του directnews   Περισσότερα
OK
Διαφωνώ