Logo

Πούλησε στο eBay χρηματοκιβώτιο που περιείχε 26.000 δολάρια !



 
 

fcplm_16-2-2012Αξέχαστο θα μείνει το πάθημά του σε έναν απρόσεκτο χρήστη του eBay, ο οποίος πούλησε ένα παλιό χρηματοκιβώτιο που είχε σπίτι του, χωρίς, όμως, να σκεφτεί να κοιτάξει πρώτα αν είχε κάτι μέσα.

Ο Τζέιμς Λαμπρέκ, πούλησε μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας ηλεκτρονικών δημοπρασιών το παλιό χρηματοκιβώτιο, το οποίο βρισκόταν παρατημένο για χρόνια στην αποθήκη του, έναντι 122,93 δολαρίων σε έναν άνδρα από το Μέμφις.

Ο νέος ιδιοκτήτης του χρηματοκιβωτίου, άνοιξε το νέο του απόκτημα με οξυγονοκόλληση, καθώς ούτε Λαμπρέκ γνώριζε τον συνδυασμό του, και έκπληκτος ανακάλυψε ότι περιείχε 26.000 δολάρια σε μετρητά!

Ο άνδρας, τότε, αποφάσισε να ενημερώσει τον Λαμπρέκ μέσω του eBay για το αναπάντεχο δώρο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος, στα πρόθυρα εγκεφαλικού, να του ζητήσει μερίδιο από τα μετρητά.

Ο νέος ιδιοκτήτης του χρηματοκιβωτίου, ωστόσο, του απάντησε ότι κάτι τέτοιο απλά αποκλείεται, καθώς ο ίδιος ο Λαμπρέκ γράφει στο προφίλ του στο eBay: «Αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Δεν γίνονται επιστροφές και δεν δίνονται πίσω χρήματα».

Συντετριμμένος και μην έχοντας κάτι άλλο να κάνει, ο Λαμπρέκ αρκέστηκε σε δηλώσεις. «Νόμιζα ότι ήταν άδειο. Το σήκωσα, το κούνησα, αλλά δεν ακούστηκε να περιέχει κάτι κι έτσι το πούλησα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το λάθος που έκανα μου κόστισε πολύ ακριβά. Νιώθω ότι είμαι ο μεγαλύτερος ηλίθιος του κόσμου», δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Εμείς, πάλι, θα πούμε αυτό που λέει και ο σοφός λαός: «Προσέχουμε για να… έχουμε»!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-2-2012 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις