Logo

Αγρίνιο: Δυστύχημα σε αγώνες Dragster – Νεκρός ο οδηγός Γεράσιμος Φιλιππάτος [βίντεο+φωτό]



 
 

Ο Γεράσιμος Φιλιππάτος οδηγός αγωνιστικού αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του σε ηλικία 33 ετών το μεσημέρι της Παρασκευής κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο. 

Ο 33χρονος οδηγός συμμετείχε στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Dragster που πραγματοποιείται στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου. Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών στο πλαίσιο του αγώνα,  το όχημά του (ένα Nissan GT-R), έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα ο Γεράσιμος Φιλιππάτος να βρει ακαριαίο θάνατο. 

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφοντας τη σκηνή τη τραγωδίας ανέφεραν ότι ο 33χρονος οδηγός  ξεκίνησε την προσπάθεια χρονομέτρησης με το αγωνιστικό του όχημα πολύ καλά,

Ωστόσο,  στα 300 περίπου μέτρα, το GT-R, το κοντέρ του οποίου εκείνη την ώρα έγραφε σχεδόν 270χλμ./ώρα, άρχισε να χάνει την πρόσφυση από τους πίσω τροχούς.

Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός πίστας και έπειτα από αρκετές τούμπες, η ξέφρενη πορεία του σταμάτησε.

Όσοι ήταν παρόντες στο περιστατικό επισημαίνουν πως ο Γεράσιμος Φιλιππάτος ήταν εξαιρετικά άτυχος. Κι αυτό γιατί,  παρά το γεγονός ότι στο όχημά του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις