Logo

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση; Πυροβόλησαν 58χρονο στη Μεταμόρφωση - Ντοκουμέντο της δολοφονίας [βίντεο+φωτο]



 
 

Άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν 58χρονο άνδρα, έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγενείας 3-5, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε στιγμή προς στιγμή την εν ψυχρώ δολοφονία.

Το βίντεο που παρουσίασε το Mega δείχνει την στιγμή που ο 58χρονος πρώην πυγμάχος,Μιχάλης Καπίρης, πέφτει νεκρός από τα πυρά των δύο εκτελεστών του τη νύχτα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη, πυροβόλησαν το θύμα τρεις φορές και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικές αρχές ανέφεραν, ότι το θύμα ήταν γνωστό με το προσωνύμιο "Κεφάλας" και κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο 58χρονος Μ.Κ. υπήρξε πρωταθλητής πυγμαχίας σε ιστορικό αθλητικό σύλλογο, ενώ η τριβή του με τα κυκλώματα της αθηναϊκής νύχτας φέρεται να ξεκίνησε πριν από τριάντα χρόνια.

Ο «Κεφάλας» είχε ανοίξει το δικό του νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν απέδωσε η επιχειρηματική του κίνηση.

Σύμφωνα με πηγές, συνέχισε να ασχολείται με τα κυκλώματα που «παρείχαν» προστασία. Η παρουσία του, όμως, στα βορειοδυτικά προάστια ήταν έντονη και οι ανερχόμενοι «νονοί» τον ήθελαν εκτός… πιάτσας, δίνοντας εντολή για την εκτέλεσή του.

Ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες τον 58χρονο τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες του άφηναν για να ζήσει.

Οι κινήσεις των δραστών που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας εξετάζονται από την Ασφάλεια Αττικής.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις