Logo

Πετράλωνα-βιασμός: Εξιτήριο για την 50χρονη καθαρίστρια - Αναζητείται ο δράστης [βίντεο]



 
 

Άφαντος παραμενει ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα το περασμένο Σάββατο. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Απόστολο Σκρέκα, οι διωκτικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον φερόμενο ως  δράστη. 

Ο Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στο OPEN, υπογράμμισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκε αμέσως μετά την καταγγελία και έφτασε στο σπίτι του βιαστή, ο οποίος όμως είχε καταφέρει προηγουμένως να ξεφύγει.

«Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

Τι κατήγγειλε η 50χρονη καθαρίστρια

Στο μεταξύ, εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας πήρε η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Η 50χρονη με την καταγγελία της περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα φριχτά βίωσε,  λέγοντας ότι στην πολυκατοικία αυτή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους μία φορά την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας.

Όταν κατάφερε να διαφύγει οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Είχε φυλακιστεί για βιασμό ο καταζητούμενος

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 35χρονος άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής  και εξακολουθεί να αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου, καθώς διέφυγε πριν την επέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι του. 

Ο 35χρονος που αναζητείται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,  είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για το βιασμό μιας 22χρονης κοπέλας και είχε αποφυλακιστεί πριν ένα χρόνο. 

Συγκεκριμένα, είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2015 για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, κακοποίηση ζώου, απειλή και διατάραξη, κρατήθηκε στη φυλακή για τις πράξεις αυτές και αποφυλακίστηκε το 2020.

Εδω θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν ήταν ένας ή δύο οι δράστες του βιασμού της 50χρονης.

<

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις