Logo

Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν πριν την δολοφονήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος [βίντεο+φωτο]



 
 

Μία μέρα πριν την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον ανακριτή. για τη δολοφονία της συζύγου του Κάρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έρχεται στο φως της δημοσιοότητας ένα ακόμα στοιχείο το οποίο  περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση. .

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία φωτογραφία - ντοκουμέντο η οποία βρέθηκε στο κινητό του 20χρονου θύματος και δείχνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λίγες ώρες πριν τη διάπραξη της δολοφονίας . 

Η φωτογραφία, την οποία  έφερε στο φως η εκπομπή T-live στον Alpha., προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται μέσα στο σπίτι και η οποία ήταν συνδεδεμένη με το κινητό της Κάρολάιν. Από τη συγκεκριμένη κάμερα ο καθ' ομολογίαν δράστης της ανθρωποκτονίας είπε πως αφαίρεσε την κάρτα μνήμης και την πέταξε στην τουαλέτα. 

Πρόκειται, λοιπόν, για φωτογραφία που κράτησε ως  screenshot στο κινητό της η άτυχη Καρολάιν στις 00:00.23 της 11ης Μαΐου και "αλιεύτηκε" από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ που έκαναν... φύλο και φτερό το κινητό του 20χονου θύματος. 

Στην επίμαχη φωτογραφία έχει καταγραφεί ο ισόγειος χώρος της μεζονέτας και στον καναπέ του σαλονιού να είναι ξαπλωμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχοντας πάνω του το παιδί τους, την ηλικίας 11 μηνών Λυδία. 

Η ώρα που αναγράφετα στην κάμερα ασφαλείας και είναι αποτυπωμένη στο screenshot πιθανότατα είναι αμέσως μετά τον διαπληκτισμό του ζευγαριού στον οποίο αναφέρεται ο κατηγορούμενος στην προανακριτική του απολογία, μετά τον οποίο η Καρολάιν αποσύρθηκε στο υπνοδωμάτιό στη σοφίτα. Άπό εκεί φαίνεται, με βάση τη φωτογραφία - ντοκουμέντο, ότι η Κάρολάιν παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στο ισόγειο όπου βρίσκεται ο σύζυγός της με τη μικρή Λυδία. 

Τα ευρήματα στο κιητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουυλου πριν και μετά τη δολοφονία

Αντίστοιχα, στη δικογραφία περιλαμβάνονται ευρήματα από το  κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λίγα λεπτά πριν κρατηθεί το screenshot από την Κάρολάιν και μέχρι την ώρα που έγιναν  από τον καθ' ομολογία δράστη  τα τηλεφωνήματα προς την αστυνομία και την γειτόνισσα. 

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την εκτίμηση της ιατροδικαστού ο θάνατος της Κάρολάιν επήλθε στις 04:11

Αναλυτικότεα, οι κρίσιμες ώρες για τη δολοφονία της 10ης έως την 11η Μαίου καταγραφές στο κινητό του Μπάμπη.Αναγνωστόπουλου έχουν ως εξής:

23:18: Μήνυμα "you stupid" από Καρολάιν

23:42: Άλλο μήνυμα της Καρολάιν  που αναφέρει: "Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου"

23:46: Ο πιλότος ανέβηκε τρεις ορόφους

01:15: Το κινητό του πιλότου μπαίνει σε διαδικασία φόρτισης

04:24: Δώδεκα λεπτά μετά την δολοφονία βγαίνει από την φόρτιση

05:22: Είναι  η στιγμή που κατά τους πρώτους ισχυρισμούς του περί ληστείας είναι "δεμένος" αλλά φαίνεται να κάνει 29 βήματα

05:40: Ανεβαίνει δύο ορόφους με κίνηση 103 βημάτων

05:53: Καταγράφονται 14 βήματα και άνοδος ενός ορόφου, ανεβαίνει από το υπόγειο που βρίσκεται το παράθυρο εισβολής των φανταστικών ληστών, όπου επιχείρησε να δημιουργήσει ενδείξεις  διάρρηξης, έχοντας ξεβιδώσει τις βίδες από το παράθυρο με κατσαβίδι, το οποίο  το είχε αφήσει στο πάτωμα.

06:08: Κλήση στο… 180

06:10: Κλήση στο… 1000

06:11: Κλήση στο 100

06:16: Κλήση στην γειτόνισσα, ενώ προηγουμένως είχε κάνει κλήση σε έναν άλλον τηλεφωνικό αριθμό, πιθανόν στην εταιρεία που εργαζόταν.

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-6-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις