Logo

Ασπρόπυργος: Ρομά έκλεισαν δρόμο και καίνε λάστιχα - Απέναντί τους διμοιρίες των ΜΑΤ [βίντεο]



 
 

Τεταμένη είναι η κατάσταση το βράδυ της Δευτέρας στον Ασπρόπυργο, όπου  ομάδα Ρομά έχει κλείσει δρόμο και καίει λάστιχα στη συμβολή της λεωφόρου ΝΑΤΟ με τη Μεγάλου Αλεξάνδρου. .

Στο σημείο έχουν σπεύσει  διμοιρίες των ΜΑΤ και ο «Αίαντας» της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να αποφευχθούν σοβαρά επεισόδια.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία,  λόγω της φωτιάς σε ελαστικά, διεκόπη η κυκλοφορία για αρκετή ώρα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ από το ύψος της Μεγάλου Αλεξάνδρου και από το ύψος της εταιρείας Τριγώνη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ζωφριά, καθώς και η έξοδος της λεωφόρου ΝΑΤΟ προς την περιφερειακή Αιγάλεω.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Ρομά διαμαρτυρήθηκαν με αυτό τον τρόπο  λόγω της μετατροπής της κατηγορίας από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μη σκοπούμενη θανατηφόρα σωματική βλάβ,η  από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου  το βράδυ της Δευτέρας, για τον 64χρονο, ο οποίος πέρυσι τον Οκτώβριο  πυροβόλησε και σκότωσε 18χρονο Ρομά  που μαζί με δύο ομόφυλούς του είχε μπει στο σπίτι του για να κλέψει. Μετά τη μετατροπή της κατηγορίας ο 64χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις