Logo

Σώος εντοπίστηκε στη Χαλκιδική αγνοούμενος Σέρβος ψαροντουφεκάς {φωτο]



 
 

;Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ενός Σέρβου ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν  το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή Καγκέλι, νοτιοδυτικά της Άκρας Παλιουριού, στον Θερμαϊκό κόλπο,, σύμφωνα με ενημέρωση των λιμενικών αρχών Θεσσαλονίκης. 

Σκάφος ης Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ης Βάσης Ετοιμότηας Κασσάνδρας Χαλκιδικής  κατά τις βραδινές ώρες ενόπισε σώο σε παραλία της περιοχής Ροδίτης τον αγννούμενο ψαρονουφεκά. 

Καλά στην υγεία του εντοπίστηκε σε παραλία της περιοχής Ροδίτης στη Χαλκιδική ο 55χρονος Σέρβος υποβρύχιος αλιέας, που ήταν αγννούμενος από το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει το naftemporiki.gr, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του  Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακήςη συντόνισε την επιχείρηση αναζήτησης\, στο πλαίσιο της οποίας κινητοποιήθηκαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, δύο αλιευτικά σκάφη και το σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.).

Σημειώνεται, ότι ο 55χρονος  Σέρβος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, για προληπτικούς λόγους

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις