Logo

Έψαχνε… δολοφόνο για την πρώην σύζυγό του στο Facebook [βίντεο]



 
 

Εκτελεστή για να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του έψαχνε μέσω του Facebook ένας άνδρας στον Κολωνό ο οποίος έγινε μέλος σε μια ομάδα για την επιμέλεια παιδιών στο Facebook. Εκεί σε συζητήσεις του με άλλα μέλη του γκρουπ αποκάλυψε ότι θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του και ρωτούσε αν γνώριζαν κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Ένας από τους συνομιλητές του ήταν και ο διαχειριστής της ομάδας, ο οποίος πήγε σε αστυνομικό τμήμα και προχώρησε σε καταγγελία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο διαχειριστής, ο άνδρας σε ιδιωτική τους συνομιλία του είπε πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και τον ρώτησε αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Ύστερα από 21 μέρες σε ακόμη μία συνομιλία τους επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα σπίτι για να βρει τα απαραίτητα χρήματα.

«Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-10-2021 από directNEWS.gr πηγή: enikos.gr


Τελευταίες Ειδήσεις