Logo

Θεσσαλονίκη: Μόνο στρατιωτική και για 60 λεπτά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;



 
 

Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών προβλέπει τη διεξαγωγή μόνο στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει το voria.gr,  βάσει της εγκυκλίου, δεν θα επιτραπεί να παρελάσουν πολιτικά τμήματα (σύλλογοι, μαθητές κτλ), ενώ η διάρκεια της παρέλασης δεν θα υπερβαίνει τα 60 λεπτά.

Σύσταση για μάσκες

Υπενθυμίζεται πως κατά τη χθεσινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, έκανε σύσταση για χρήση μάσκας από όσους δώσουν το παρών στις παρελάσεις.

«Κατά την παρακολούθηση των παρελάσεων όπου κι αν γίνει αυτή, πρέπει να φοράμε όλοι τη μάσκα μας», σημείωσε η καθηγήτρια.

Παράλληλα, εξήγησε πως παρά το γεγονός πως οι παρελάσεις διεξάγονται σε εξωτερικούς χώρους, παρατηρείται συγχρωτισμός και έτσι πρέπει να φοράμε τις μάσκες μας.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι όλοι πρέπει να φοράμε μάσκες ανεξάρτητα αν είναι μαθητικές, στρατιωτικές σε Νότια ή Βόρεια Ελλάδα.

Τι θα γίνει με τις μαθητικές παρελάσεις στην υπόλοιπη χώρα;

Όπως σημειώνει το documento.gr,  ερώτημα παραμένει τι θα γίνει με τις μαθητικές παρελάσεις στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση μέχρι και χθες, Πέμπτη επέμενε πως οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά με τη χρήση μάσκας και και τηρώντας τα μέτρα προστασίας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-10-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις