Logo

Πάτρα: Εργαζόμενος στο Κέντρο Θηλέων καταγγέλλεται για κακοποίηση 16χρονης [βίντεο]



 
 

Πειθαρχική έρευνα διεξάγεται σε βάρος εργαζόμενου στο Κέντρο Θηλέων της Πάτρας με αφορμή καταγγελία σύμφωνα με την οποία κακοποίησε σωματικά 16χρονη κοπέλα που φιλοξενείται στο Ίδρυμα.

Όπως μετέδωσε το  OPEN,  όλα έγιναν πριν μερικές μέρες, όταν η ανήλικη ζήτησε να φάει κάτι άλλο από αυτό που της είχαν σερβίρει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει λεκτική αντιπαράθεση με τον υπάλληλο, ο οποίος στη συνέχεια φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο και τα πόδια. Μάλιστα η κοπέλα που φόραγε σιδεράκια, φέρεται να μάτωσε από το χτύπημα.

Αμέσως παρενέβησαν οι επιμελήτριες που βρίσκονταν στο σημείο και απομάκρυναν το παιδί. Ενημέρωσαν τη Διοίκηση του Ιδρύματος, η οποία σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο έθεσε σε αργία τον υπάλληλο και ενημέρωσε το υπουργείο Εργασίας, με τη Δόμνα Μιχαηλίδου να βγάζει σχετική ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «καμία μορφή κακοποίησης δεν γίνεται και δεν θα γίνεται ανεκτή».

To Πειθαρχικό Συμβούλιο θα αποφασίσει, μέσα σε ένα μήνα, για την τύχη του εργαζομένου μετά το πέρας της αργίας (ένας μήνας). Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πάτρας.

 

Πηγή: OPEN 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις