Logo

Κερατσίνι: Από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία ο θάνατος της 8χρονης που εγκλωβίστηκε στη σιδερένια πόρτα εργοστασίου [βίντεο+φωτο]



 
 

Αργοπέθαινε η  8χρονη, που συνεθλίβη, όταν εγκλωβίστηκε και μάλιστα δύο φορές, σε σιδερένια πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το  MEGA, αναφέρει πως ο θάνατος του κοριτσιού δεν ήταν ακαριαίος.

Από την πλευρά τους οι συγγενείς της 8χρονης Όλγας ζητουν δικαίωση. Το πρωί της Τρίτης ένα μέλος  της οικογένειας της επιχείρησε να ρίξει με το αυτοκίνητο του τη μεταλλική πόρτα από την οποία το μικρό κορίτσι βρήκε φρικτό θάνατο.

Με αυτοκίνητο χτύπησαν τη μεταλλική πόρτα, έριξαν καφέ σε εργαζόμενο, ενώ ο παππούς της 8χρονης προειδοποίησε ότι, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα βάλει φωτιά στο εργοστάσιο.

Δεν ήταν ακαριαίος ο θάνατος

Η ανήλικη βρισκόταν εγκλωβισμένη για , περίπου, 70  λεπτά  ανάμεσα στην μεταλλική πόρτα και το τοιχίο. Η πόρτα ανοιγόκλεισε δυο φορές εγκλωβίζοντάς την.

Πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση αναφέρουν ότι ο θάνατος της 8χρονης δεν ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε  από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία από το κλείσιμο της βαριάς πόρτας συνθλίβοντας τη σπονδυλική της στήλη.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δοθεί στα χέρια του εισαγγελέα για να συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης θρίλερ.

Ζητούν αλλαγή της κατηγορίας

Τα ερωτήματα για την τραγικό θάνατο της 8χρονης Όλγας είναι αμείλικτα και, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, θα ζητηθεί αλλαγή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει δόλος, όπως σημειώνει το in.gr.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του εργοστασίου, μέσω του δικηγόρου της, αναμένεται με δελτίο Τύπου να παρουσιάσει τη θέση της για την τραγωδία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-11-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις