Logo

Ο Γ. Διαμαντής επανεξελέγη πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας - Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ.



 
 

Έτοιμο να συνεχίσει τις διεκδικήσεις που στοχεύουν στην εύρυθμη λειτουργία της Δικαισούνης - με βασικότερη την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων στις δικαστικές υπηρεσίες -  εμφανίζεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) ΄που συγκροτήθηκε σε σώμα.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ.. έγινε κατά συνεδρίαση της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021 .

Όπως ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν: 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

A’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΜΙΛΤΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΠΕΡΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΜΕΛΗ (αλφαβητικά): ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΟΥΝΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΟΣΜΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΛΑΖΟΓΕΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΣΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΧΑΤΖΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι δεν  πληρώθηκαν οι θέσεις του Β’ Αντιπροέδρου, Υπεύθυνου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων και Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα για τις οποίες θα γίνει ψηφοφορία σε επομένη συνεδρίαση του Δ.Σ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο θα δρομολογήσει και θα διεκδικήσει όλες τις αποφάσεις για τις οποίες του έδωσε εντολή το πρόσφατο Συνέδριο μας στη Θεσσαλονίκη. Θα σταθεί στο πλευρό των Πρωτοβάθμιων Συλλόγων. Με τη μαχητική δράση και ζωντανή λειτουργία της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων, τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων μπορούμε να δυναμώσουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΟΔΥΕ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις