Logo

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Εξιτήριο πήρε ο γιατρός που τραυμάτισε με περίστροφο η 49χρονη εικαστικός



 
 

Εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, καθώς ξεπέρασε τον κίνδυνο, έλαβε ο  οφθαλμίατρος, ο οποίος στις 11 Νοεμβρίου 2021 δέχτηκε πυροβολισμούς από την 49χρονη εικαστικό με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στη συμβολή των  οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας στο Χαλάνδρι  ενώ ο 68χρονος επέστρεψε  μαζί με το 12χρονο κορίτσι που είχε αποκτήσει με τη γυναίκα από την Αλβανία, από το σχολείο του παιδιού.

Συγκεκριμένα, η δράστις τον περίμενε στην είσοδο της πολυκατοικίας και ύστερα από .  διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε.

Αμέσως μετά η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο.

Ο οφθαλμίατρος πριν εξέλθει από το νοσοκομείο υποβλήθηκε σε δύο πολύωρα χειρουργεία για να του αφαιρεθούν οι βολίδες από το περίστροφο που είχε δεχτεί στην ουροδόχο κύστη, στο έντερο και στον θώρακα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα πρώτα δύο 24ωρα ήταν κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που σχημάτισαν τη δικογραφία της υπόθεσης, δεν κατάφεραν να αποκρυσταλλώσουν ολοκληρωμένη άποψη,για το τι ακριβώς συνέβη,  καθώς τα όσα τους έλεγε η 49χρονη δεν είχαν συνοχή.

«Ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή ότι ήταν πολύ ταραγμένη και δεν ήταν εύκολη η επικοινωνία μαζί της» υποστηρίζει αστυνομικός. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις