Logo

ΗΠΑ: Στο νοσοκομείο η 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ - Την πυροβόλησαν ενώ κοιμόταν [βίντεο+φωτο]



 
 

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι η μόλις 4 ετών ανιψιά του αδικοχαμένου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, πυροβολήθηκε ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ενώ στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Χιούστον, εκτός από την 4χρονη Αριάνα, βρίσκονταν άλλα πέντε άτομα (4 ενήλικοι και 1 παιδί).

Η οικογένεια μετέφερε την Αριάνα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Οι αστυνομικές αρχές του Χιούστον, στην επίσημη ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να γνωρίζουν αν η επίθεση έγινε από έναν δράστη ή περισσότερους, αλλά ούτε και τα κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

Η οικογένεια της μικρής, σύμφωνα με το ABC 13 Houston, συμμετείχε συχνά σε πορείες και συγκεντρώσεις, ζητώντας δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ. Σε αυτές συμμετείχε και η 4χρονη Αριάνα. Ο πατέρας της μικρής δήλωσε ότι έχει λόγους να πιστεύει πώς το σπίτι της οικογένειάς του στοχοποιήθηκε.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, ξεκίνησε έρευνα Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τον χρόνο απόκρισης του τμήματος στον πυροβολισμό, καθώς ο πατέρας της 4χρονης ανέφερε πως η αστυνομία έφτασε στο σπίτι στις 7 το πρωί, περισσότερες από τέσσερις ώρες μετά τους πυροβολισμούς.

Τζορτζ Φλόιντ ανιψιά ΗΠΑ

Τζορτζ Φλόιντ ανιψιά ΗΠΑ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-1-2022 από directNEWS.gr πηγή: enikos.gr


Τελευταίες Ειδήσεις