Logo

Αχαΐα: Θρίλερ με απανθρακωμένη σορό σε ΙΧ [φωτο]



 
 

Στην αποκάλυψη απανθρακωμένου ατόμου σε ΙΧ αυτοκίνητο στην επαρχιακή οδό Χρυσοπηγής – Λακκωμάτων του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, ανήμερα των Θεοφανίων, οδήγησαν -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»- οι πυκνοί καπνοί και οι φλόγες που είδε ποδηλάτης από την Καλάνιστρα και κινητοποίησε τις Αρχές.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ
Το μακάβριο εύρημα εντόπισαν, χθες το πρωί, πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο για την κατάσβεση φωτιάς σε όχημα. Στη θέση του οδηγού, του κατεστραμμένου ολοσχερώς από την πυρκαγιά αυτοκινήτου μάρκας toyota corolla, βρήκαν τη σορό ενός άνδρα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Από τον αριθμό πλαισίου του κινητήρα προέκυψε ότι το όχημα ήταν ιδιοκτησίας του 54χρονου, Δημήτρη Καραμπούλη του Χρήστου, κάτοικου εν ζωή Πατρών, που είχε μεταβεί στο εξοχικό που διατηρούσε τα τελευταία 10 χρόνια κοντά στη Βλασία, προς Κομπηγάδι. Η ταυτοποίηση του έγινε από συγγενείς του, που ειδοποιήθηκαν από τις Αρχές και έσπευσαν στην περιοχή.

ΕΡΕΥΝΕΣ
Από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας και του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, για τις συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, κάτι στο οποίο φέρεται πως συνηγορεί και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, που βρέθηκε στο σημείο.

ΣΕΝΑΡΙΟ Ι
Το επικρατέστερο σενάριο, βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων, όπως ανέφεραν πηγές στην «Π», είναι η φωτιά να προκλήθηκε συνεπεία τροχαίου. Εκτιμάται, ότι ο οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί σε δένδρο παραπλεύρως του δρόμου.

Εξετάζεται μάλιστα και το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να έχασε τις αισθήσεις του πριν την εκτροπή και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να απομακρυνθεί, εγκαίρως, από το αυτοκίνητο.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΙΙ
Το δεύτερο σενάριο, που ερευνάται από αστυνομικούς της Ασφάλειας, είναι εκείνο της αυτοχειρίας, καθώς φέρεται να υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, που επί του παρόντος, επιβάλλουν και τη διερεύνηση και αυτού του ενδεχόμενου.

ΕΚΡΗΞΗ
Κατά πληροφορίες της «Π», η φωτιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε από έκρηξη στη μηχανή. Το όχημα μεταφέρθηκε αργά το βράδυ στο πάρκινγκ της Αστυνομίας επί της ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου και Αμερικής και εντός της ημέρας, αναμένεται να μεταβούν εκ νέου για αυτοψία ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής. Η νεκροψία στη σορό του 54χρονου έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Αχαΐα - Απανθρακωμένο πτώμα: Tροχαίο δυστύχημα ή αυτοχειρία;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-1-2022 από directNEWS.gr πηγή:pelop.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις