Logo

Σουίτα βιασμού: Οι αδελφοί Λεβέντη της Coca-Cola και τα άλλα τρία «μπουμπούκια» [φωτο]



 
 

Τρανταχτά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου, ανάμεσά τους και οι δύο κληρονόμοι της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ-Λεβέντη, που βρίσκεται στο «τιμόνι» της Coca-Cola τρέμουν τις αποκαλύψεις που ακολουθούν την καταγγελία της 24χρονης Γ.Μ., που έχει προκαλέσει σεισμό στους κοσμικούς κύκλους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Η εντυπωσιακή κοπέλα, η οποία εργάζεται ως ιδιαιτέρα γραμματέας γνωστού επιχειρηματία της βόρειας Ελλάδας, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από πέντε πλουσιόπαιδα της «καλής κοινωνίας», τα οποία έκαμψαν τις αντιστάσεις της με ουσία που είχαν ρίξει στο ποτό της κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι, το οποίο είχαν διοργανώσει σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης!

Οι φρικιαστικές πτυχές της αδιανόητης υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης, που ξεσήκωσε πρωτοφανές κύμα αγανάκτησης στα social media, άρχισαν να αποκαλύπτονται στις 2 Ιανουαρίου, όταν η 24χρονη βρήκε το σθένος να περάσει το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου και να υποβάλει μήνυση για βιασμό εναντίον του ενός εκ των δύο κληρονόμων της «δυναστείας των αναψυκτικών» στην Ελλάδα, του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη. Μάλιστα, λόγω της άθλιας κατάστασης στην οποία βρισκόταν, δεν θυμόταν τους βιαστές της, όμως ο 27χρονος έκανε το λάθος να την καλέσει στο κινητό τηλέφωνό της, «ξυπνώντας» της φρικιαστικές μνήμες από τη σουίτα όπου την κακοποίησαν!

Η συζήτηση γύρω από την απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές γόνους διάσημων οικογενειών και ηχηρά ονόματα του κλάδου της εστίασης «φούντωσε», όταν ο ακτιβιστής του Instagram Ηλίας Γκιώνης -ο οποίος είχε αποκαλύψει και το «Πορνο-Στάθης γκέιτ»- δημοσιοποίησε στα social media τον βιασμό της 24χρονης, παραθέτοντας και λεπτομέρειες για τα πρόσωπα που φέρεται ότι οργάνωσαν και συμμετείχαν στο «ρεβεγιόν της φρίκης» στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, φαίνεται ότι τέτοια πάρτι ακολασίας έχουν μακρά ιστορία στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνονται από πρόσωπα-κλειδιά, με πλήρη μυστικότητα, και αφορούν «παρεάκια» που δρουν σαν κύκλωμα.

Η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε μια απίστευτη «καταιγίδα» αποκαλύψεων στο διαδίκτυο, που έφτασε να εκδηλωθεί με τη δημιουργία στο twitter των hashtags #cancel_Αχίλλειον, #MeTooGR, #cancel_cocacola και #MeToo, στα οποία χιλιάδες χρήστες σχολίαζαν το περιστατικό, παραθέτοντας και στοιχεία για τους φερόμενους ως βιαστές!

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις «διαρροές», στη Θεσσαλονίκη, εκτός από τον Βασίλη Λεβέντη, που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, στο πάρτι της ακολασίας το οποίο φέρεται ότι διοργάνωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος εργάζεται στον χώρο της εστίασης και φημολογείται ότι αναλαμβάνει να περάσουν καλά τα rich kids της Αθήνας όταν επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη για ξέφρενη διασκέδαση, συμμετείχαν ο δίδυμος αδελφός του Ευαγόρας, ένα άτομο με ξενικό όνομα (Χ.Χ.), που επίσης εργάζεται στην εστίαση, ο Μ.Ν., που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με γνωστή τραγουδίστρια και είχε φωτογραφηθεί μαζί της όταν εκείνη εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη, και ο γνωστός στους κοσμικούς κύκλους Κ.Π.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 24χρονη Γ.Μ., η οποία έχασε πρόσφατα τους γονείς της από κορωνοϊό και τον αρραβωνιαστικό της από ανίατη ασθένεια, βρισκόταν με την παρέα της σε μαγαζί της παραλιακής, όταν ο Μάνος Παπαδόπουλος της πρότεινε να συνεχίσουν τη διασκέδαση στο πάρτι, που είχε στήσει με Αθηναίους επιχειρηματίες «υπεράνω υποψίας» σε σουίτα γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου.

Οταν έφτασε η ώρα να φύγει η 24χρονη δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει για να επιστρέψει στο σπίτι της και τηλεφώνησε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος την παρότρυνε να γυρίσει πίσω. Φτάνοντας, όμως, στο ξενοδοχείο την άρπαξαν μέσα από το ασανσέρ τρεις άνδρες, οι οποίοι ήταν στο πάρτι, και την έβαλαν στη σουίτα, όπου τη βίασαν! Η κοπέλα ξύπνησε την επόμενη ημέρα και είδε ότι δεν φορούσε τα ρούχα της, ενώ δίπλα της βρίσκονταν sex toys. Τότε συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και τηλεφώνησε έντρομη στον «φίλο» της, ο οποίος φέρεται ότι την παρέσυρε στο ξενοδοχείο.

«Πού βρίσκομαι, Μάνο; Γιατί είμαι εδώ;» ήταν οι πρώτες λέξεις που του είπε, με εκείνον να της απαντά «Φύγε γρήγορα και έλα εδώ»! Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram παραδέχθηκε όσα έγιναν και ζήτησε συγγνώμη. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι του χάκαραν τον λογαριασμό, όμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

«Μου πήραν το κινητό»

«Σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση».

Συνεχίζοντας, τόνισε πως «το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους “συνοδούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια, στις 13/1/2022, μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών. Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών και των δικαστικών Αρχών, και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της Δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη» ανέφερε.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε «φωτογραφηθεί» αρχικά ως ιδιοκτήτης της καφετέριας Αχίλλειον. Ομως, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το Αχίλλειον το διέψευσε. «Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό, έχει διακοπεί η συνεργασία μας. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για τέτοιου είδους περιστατικά, για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη» ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2022 από directNEWS.gr πηγή:newsbreak.gr


Τελευταίες Ειδήσεις