Logo

Λιβαδειά: Σύγκρουση τρένου με τραυματίες



 
 

΄Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι αρχές ύστερα από ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας στο σιδηροδρομικό δίκτυο,  όταν μηχανή τρένου έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία intercity 34  που είχε ακινητοποιηθεί έξω από τη Λιβαδειά. 

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr,  η  αμαξοστοιχία είχε ακινητοποιηθεί μεταξύ Λιβαδειάς και Τιθορεας, στη μέση του πουθενά, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε  μηχανή από τον σταθμό της Οινόης για να τραβήξει. την αμαξοστοιχία  Όμως όταν επιχειρήθηκε η προσκόλληση της μηχανής στην αμαξοστοιχία, ίσως από λάθος χειρισμό η μηχανή προσέκρουσε πάνω στο βαγόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 άτομα, εκ των οποίων οι δύο πιο σοβαρά (πρόκειται για τους εργαζόμενους στις δύο μηχανές. 

Το  lamiareport.gr, αναφέρει πως χάρη στην επέμβαση γιατρών, που έτυχε να επιβαίνουν στην αμαξοστοιχία παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες 

Σύμφωνα με πληροφορίες η αμαξοστοιχία δεν έχει ούτε ρεύμα και οι επιβάτες ήταν  εγκλωβισμένοι για ώρες στη μέση του πουθενά μέσα στην παγωνιά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και στο Κέντρο Υγείας  Αμφίκλειας

Το τρένο κατάφερε να ρυμουλκηθεί μέχρι τη Δαύλεια από όπου τα ασθενοφόρα μπόρεσαν να μεταφέρουν όσους είχαν ανάγκη να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο. 

Η αμαξοστοιχία θα συνεχίσει μέχρι το Λιανοκλαδι από όπου οι επιβάτες που είχαν προορισμό άλλα μέρη πλην της Λαμίας , θα μετακινηθούν σε ξενοδοχεία της περιοχής όπου και θα διανυκτερεύσουν μετά την πολύωρη περιπέτειά τους μέσα στο σκοτάδι και στο κρύο. 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-1-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις