Logo

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τα κλειστά σχολεία



 
 

Κλειστά και χωρίς τηλεκπαίδευση θα μείνουν και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022  όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία "Ελπίδα".

Την απόφαση για τα κλειστά σχολεία ανακοίνωσε την Τρίτη  ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, μετά από επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας και διαβούλευση με Δημάρχους και Αντιπεριφερειάρχες.

Επίσης από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε την Τρίτη ότι ούτε αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία.

Συγκεκριμένα, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοίνωσε ότι:

• Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

• Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-1-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις