Logo

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με καλυμμένα με χιόνι ως επάνω τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης το απόγευμα της Δευτέρας - Κανείς δεν είχε μεριμνήσει για τον εκχιονισμό τους [φωτο]



 
 

Του Βαγγέλη Μαρκουλή

Αυτά που είναι καλυμμένα με χιόνι, είναι περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Ο χώρος είναι πίσω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Οι αστυνομικοί πήγαν κανονικά να αναλάβουν υπηρεσία το απόγευμα της Δευτέρας. Μπήκαν από την είσοδο στην Μεσογείων, αλλά ο δρόμος ήταν με πολλά εκατοστά χιόνι. Κανείς τους μα κανείς δεν σκέφτηκε να καθαρίσει το δρόμο μέχρι τον χώρο στάθμευσης των περιπολικών. Όλοι οι Αμεσοδρασίτες, που είχαν βάρδια, ήξεραν ότι εκεί την ημέρα, η βοήθειά τους στο κοινωνικό σύνολο θα ήταν σημαντική. Και με σωματικό κίνδυνο, έφθασαν στον γνωστό χώρο στάθμευσης των περιπολικών. Η απόσταση, μεγαλύτερη από 300 μέτρα.

Όμως, όταν έφθασαν εκεί διαπίστωσαν ότι όλα τα περιπολικά ήταν τελείως καλυμμένα από το χιόνι. Το χιόνι μάλιστα έφθανε σχεδόν μέχρι το παμπρίζ των περιπολικών. Πιο πέρα, είχε καταρρεύσει από το βάρος του χιονιού το στέγαστρο των μοτοσικλετών και κυριολεκτικά είχε πλακώσει τις μοτοσικλέτες.

Κανείς δεν σκέφθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας να εκχιονίσει τον δρόμο αλλά και τον χώρο στάθμευσης των περιπολικών; Και πως θα πήγαιναν να αναλάβουν Υπηρεσία; Πως θα βοηθούσαν στη μεταφορά των πολιτών που ήταν αποκλεισμένοι. Τη στιγμή που ο πολίτης ήθελε τη βοήθειά τους τα περιπολικά ήταν θαμμένα όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες μας.

Ούτε και στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν ευθύνες;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-1-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις