Logo

Αποκάλυψη Σπίρτζη: «ΥΠΡΟΠΟ και ΕΛ.ΑΣ απέκρυψαν βομβιστική επίθεση σε πρώην αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου» [βίντεο]



 
 

Σε μία πολύκροτη αποκάλυψη που εκθέτει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Σπίρτζης, υποστηρίζοντας ότι αποσιωπήθηκε -μεταξύ άλλων- βομβιστική επίθεση κατά πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και ζητώντας απαντήσεις από τον παρόντα στην Ολομέλεια υφυπουργό, Λευτέρη Οικονόμου.

«Aς βάλουμε μερικές ερωτήσεις που αποδεικνύουν πως χρησιμοποιείτε τις κρατικές υπηρεσίες, κρύβοντας την αλήθεια, θάβοντας τα γεγονότα στο πλαίσιο της προπαγανδιστικής σας τακτικής και προσπάθειας. Στο πλαίσιο του… πώς σκοτώνετε την ενημέρωση, την αλήθεια και τη δημοκρατία» είπε και πρόσθεσε:

«Καταθέτουμε μερικά δημοσιεύματα και περιμένουμε απαντήσεις. “Οι αρχές την απέκρυψαν. Ανάληψη ευθύνης για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου”. Έγινε στις 9 Ιουλίου. Το μάθαμε από την ανάληψη ευθύνης της οργάνωσης με ανακοίνωση στο indymedia. Eίναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε έτσι την ΕΛ.ΑΣ; Φαντάζεστε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να υπήρχε βομβιστική επίθεση στον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και να μην έβγαζε η αστυνομία μία γραμμή; Είναι δυνατόν;».

Εν συνεχεία, παρέθεσε τίτλους και από άλλα δημοσιεύματα, διαβάζοντας τα εξής: «Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό οχήματος εταιρείας», «ανάληψη ευθύνης για επιθέσεις σε τράπεζες, οχήματα και εταιρεία security». «Δεν έχει βγει μία ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ και το μάθαμε από το indymedia. Σοβαρά μιλάτε τώρα; Και απορείτε γιατί είναι η χώρα στη θέση 108 στην ελευθεροτυπία;» αναρωτήθηκε.

Τόνισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περιμένει απαντήσεις σε σχέση με την απόκρυψη αυτών των γεγονότων. «Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν έβγαλε μία ανακοίνωση, γιατί δεν ενημερώσατε τους δημοσιογράφους, την κοινωνία, τους πολίτες; Κινείστε στο βωμό της προπαγάνδας ότι έχετε πατάξει δήθεν την εγκληματικότητα και δεν αποκαλύπτετε βομβιστικές επιθέσεις! Θάβετε ακόμη και τις ειδήσεις, χειραγωγείτε ακόμη και τις (μη) ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-7-2022 από directNEWS.gr πηγή: documentonews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις