Logo

Λάρισα – Ολυμπιακός Βόλου 1-2



 
 

Ol_Volou_13-2-2011Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μία μεγάλη νίκη στην έδρα της ΑΕΛ και την έστειλε με το ενάμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορία. Φοβερό παιχνίδι με πάθος, πολλές κάρτες και έναν πρωταγωνιστή. Τον Μάριο Μπρέσκα.

Στο ντέρμπι του Κάμπου ο Βόλος πήρε τους τρεις βαθμούς και έφτασε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, παίζοντας πολύ έξυπνα απέναντι σε μία ΑΕΛ που πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η διαιτησία ήταν πολύ κακή, καθώς αδίκησε και τις δυο ομάδες με σφυρίγματα που θα συζητηθούν σίγουρα την επόμενη ημέρα.

Στο πρώτο μέρος ο Βόλος ήταν καλύτερος και είχε την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ, όμως ο Τσοντοφάλσκι και η αστοχία δεν επέτρεψε στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη να βρεθεί μπροστά στο σκορ.

Η εικόνα ανατράπηκε στην επανάληψη με την ΑΕΛ να είναι πολύ πιεστική, όμως τα λάθη του Τσοντοφάλσκι και του Κωστένογλου είχαν ως αποτέλεσμα ο Βόλος να πετύχει δυο γκολ με τον Μάριο Μπρέσκα.

Το ματς έγινε ροντέο στα τελευταία λεπτά όταν ο Μετίν μείωσε σε 1-2 με πέναλτι, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε αφού λίγο ο κόσμος που πέταγε δυναμιτάκια, λίγο οι γνωστές καθυστερήσεις που κάνουν οι παίκτες στο τέλος, έφεραν την ΑΕΛ να χάνει και να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορία.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: AEL FC ARENA

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Σίπκας (Φλώρινας)

ΑΕΛ (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Νταμπίζας, Κολοβέτσιος, Μελίσσης, Αμπουμπακάρι(Ρέτζας 70'), Ρομέου, Σίμιτς(Κούλιτς 46'), Μετίν, Μπλάζεκ, Τσιμπάμπα.

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Σελέζι, Ζαραδούκας, Άλβαρες, Καπετάνος (Ρόκας 88'), Μπόνχε, Ουμπίδες, Μπρέσκα (Τόμας 75'), Μάρτιν (Ροντρίγκες 90').

Σκόρερ: Μπρέσκα (σουτ 60', 63') - Μετίν (πεν. 74')

Κάρτες: Βενετίδης (κίτρινη 18'), Μπρέσκα (κίτρινη 30'),  Καπετάνος (κίτρινη 39'),  Σανκαρέ (κίτρινη 62'), Αμπουμπακάρι (κίτρινη 68'), Μάρτιν (κίτρινη 71'), Κολοβέτσιος (κίτρινη 73'),  Ουμπίδες (κίτρινη 74', )Άλβαρες (κίτρινη 81'), Ρέτζας (κίτρινη 82'), Μελίσσης (κίτρινη 84'), Μετίν (κίτρινη 90').

Το πρώτο ημίχρονο...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μπαίνουν ορεξάτες με αποτέλεσμα ο ρυθμός να είναι γρήγορος και οι φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Την αρχή έκανε η ΑΕΛ στο 7ο λεπτό όταν ο Ρομέου έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σανκαρέ και πέρασε για λίγο άουτ.

** Ο αγώνας διακόπηκε για περίπου 5 λεπτά, καθώς ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει ένα πανό από τις εξέδρες.

Ο Βόλος απάντησε στο 13ο λεπτό με τον Μόνχε, όταν ο Αργεντινός με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Τσοντοφάλσκι. Έξι λεπτά αργότερα ο Μετίν έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, ο Γιακούποβιτς όμως έδιωξε εντυπωσιακά ο Γιακούποβιτς.

Μοιραίος ο Μόνχε και ο Τριτσώνης

Η ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι σε μία φάση όπου ο Τσιμπάμπα ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή την ώρα που ήταν να σουτάρει, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία των βυσσινί.

Στο 34ο λεπτό ο Μπρέσκα με ατομική ενέργεια ανέβηκε από τα δεξιά και μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια γύρισε προς το κέντρο όπου βρισκόταν ο Μόνχε, με τον Αργεντινό να κάνει την προβολή και τη μπάλα να γλύφει το αριστερό δοκάρι.

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Βόλος σκόραρε με τον Ουμπίδες που πήρε ωραία μπαλιά από τον Μόχνε, όμως ο διαιτητής σφύριξε οφσάιντ σε μία λαθεμένη απόφαση καθώς τον 29χρονο άσο κάλυπτε ο Κολοβέτσιος.

Το δεύτερο ημίχρονο....

Οι βυσσινί μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και έκλεισαν τον Βόλο στα καρέ του στα πρώτα λεπτά. Μάλιστα έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τους Κούλιτς και Τσιμπάμπα, όμως ο Γιακούποβιτς ήταν σε καλή θέση και καθάρισε.

Τραγικός Τσοντοφάλσκι και Κωστένογλου

0-1 (60'): Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό μετά από ένα τραγικό λάθος του Τσοντοφάλσκι. Ο Άλβαρες έκανε το γέμισμα από την άμυνα, ο πορτιέρο της ΑΕΛ έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπρέσκα από κοντά με σουτ πάγωσε το AEL FC ARENA.  Ο Σλοβάκος ωστόσο ήταν οφσάιντ, καθώς τον κάλυπτε μόνο ένας παίκτης στην άμυνα.

0-2 (63'): Στην επόμενη φάση ο Βόλος έκανε δυο τα τέρματα του, όταν μετά από ένα διώξιμο του Ουμπίδες από την άμυνα ο Αμπουμπακάρι δεν μπόρεσε να διώξει σωστά και ο Μπρέσκα που εκμεταλλεύτηκε τη φάση μπήκε μέσα στην περιοχή και νίκησε ξανά τον Τσοντοφάλσκι που δεν έκανε καν κίνηση να βγει από την εστία του.

Μεγάλη ευθύνη είχε και ο Νίκος Κωστένογλου αφού ο Αμπουμπακάρι έπαιζε τραυματίας και μάλιστα έβαλε τα κλάματα για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να διώξει! Ο Έλληνας προπονητής άργησε λίγο, αλλά στο τέλος έβγαλε έξω τον Αφρικανό άσο στο 70ο λεπτό...

Ξανά στο παιχνίδι η ΑΕΛ

1-2 (74'): Η ΑΕΛ μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν ο Ουμπίδες ανέτρεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Βενετίδη και ο Μετίν από τα έντεκα βήματα νίκησε τον Γιακούποβιτς μειώνοντας σε 1-2. Το ματς στη συνέχεια έγινε ροντέο..

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Βόλο να παίρνει μία μεγάλη νίκη και να φτάνει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport 24


Τελευταίες Ειδήσεις