Logo

Λίμνη Κρεμαστών: Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης αγνοούμενης [βίντεο+φωτο]



 
 

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 48χρονης αγνοούμενης με καταγωγή από τη Λαμία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν κοντά στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία.

Στις έρευνες πλέον συμμετέχουν και βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι πέφτουν στη Λίμνη Κρεμαστών, προκειμένου να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε αργά το απόγευμα του Σαββάτου το  τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ».

Όμως επειδή οι βατραχάνθρωποι της Πυροσβεστικής βουτούν μέχρι τα 25 μέτρα, αποφασίστηκε να λάβουν μέρος  μέρος στην επιχείρηση ερευνών τέσσερις δύτες του Λιμενικού, οι οποίοι θα βουτήξουν για να δουν αν υπάρχει στο σημείο εκείνο το σώμα της γυναίκας ή κάποιο άλλο εύρημα. 

Κάποιοι βέβαια εκτιμούν ότι μάλλον δεν πρόκειται για πτώμα καθώς μετά τη δεύτερη ημέρα και λόγω της άνωσης, το σώμα ανεβαίνει στην επιφάνεια και επιπλέει.

«Να προσέχετε το παιδί»

Οι πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για ένα εύρημα στα 90 μέτρα βάθος, που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και μάλιστα είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη.

Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν το γιό της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-9-2022 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις