Logo

Ληστεία και ομηρία στην Κηφισιά: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του αντιδημάρχου, Γ. Παντελεάκη



 
 

Ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης και τα δύο αδέλφια του έζησαν μία νύχτα τρόμου, καθώς έπεσαν θύματα ληστείας. 

Τέσσερις κουκουλοφόροι έσπασαν την πόρτα από το υπνοδωμάτιό του. Μόλις εισέβαλαν, του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν.

«Μου πέταξαν από τα χέρια τον υπολογιστή, με ακινητοποίησαν και μου ζήτησαν να κάνω ό,τι μου πουν, να συμμορφωθώ και ότι δεν θα πάθω τίποτα» είπε. Για τους δράστες ανέφερε ότι «μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, αλλά φαίνονταν ότι ήταν ξένης καταγωγής, γιατί ήταν λίγο σπαστή η ομιλία τους», περιέγραψε  μιλώντας στον Alpha ο αντιδήμαρχος. 

Οι ληστές οδήγησαν τον ίδιο, τα δύο αδέλφια του, αλλά και την οικογενειακή βοηθό σε ένα από τα δωμάτια της μονοκατοικίας. Σύμφωνα με τον κ. Παντελεάκη, ήταν ήσυχοι και ήρεμοι και τους πρόσφεραν να πιουν νερό.

«Βρήκαν από μόνοι τους το χρηματοκιβώτιο, γιατί δεν τους το λέγαμε. Και από τη στιγμή που το βρήκαν, φώναξαν έναν από εμάς για να το ανοίξει. Από τη μια σε απειλούσαν, αλλά από την άλλη προσπαθούσαν να σε ηρεμήσουν», ανέφερε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ηυ  ληστεία έγινε το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου, ενώ οι ληστές άδειασαν το χρηματοκιβώτιο, παίρνοντας χρυσαφικά και κοσμήματα, αξίας  200.000 ευρώ.

Κατσαβίδι, λάμα , γάντια και ιατρικές μάσκες 

Οι δράστες που εισέβαλαν στην μονοκατοικία κρατούσαν κατσαβίδι και αιχμηρή μεταλλική λάμα και ξυλοκόπησαν τα τρία θύματα. . 

Φορούσαν κουκούλες, ιατρικές μάσκες, ήταν μαυροντυμένοι και φορούσαν επίσης γάντια στα χέρια για να μην αφήσουν αποτυπώματα και από την πρώτη στιγμή ρωτούσαν «που είναι το χρηματοκιβώτιο».

Τα θύματα απάντησαν αρχικά ότι έχουν 1.000 ευρώ, ωστόσο οι διαρρήκτες είπαν ότι ξέρουν πως υπάρχει το χρηματοκιβώτιο και ποιος εκ των τριών το έχει.

Οι ληστές μόλις πήραν τη λεία τους έγιναν  καπνός.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις