Logo

Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες κινηματογραφικής ληστείας στον Μυλοπόταμο



 
 

Οι διωκτικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένουν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες κινηματογραφικής ληστείας στο Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, "χτενίζουν" από χθες την περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου,\προκειμένου να βρουν ίχνη των κακοποιών που λήστεψαν 41χρονο διανομέα εταιρείας ταχυμεταφορών. 

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες  Παρασκευή στο δρόμο από Ζωνιανά προς Αξό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο ένοπλοι με προτεταμένα τα όπλα και κουκούλες, όπως περιγράφεται, έστησαν ενέδρα στον οδηγό, γνωρίζοντας προφανώς το δρομολόγιο, και τον υποχρέωσαν να ακινητοποιήσει το όχημα.

Οι δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά και εκτιμάται ότι προέρχονται από την περιοχή.

Το χρονικό της ένοπλης ληστείας

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr,  η ληστεία έλαβε χώρα λίγο μετά τος 22:00 το βράδυ της Παρασκευής. .Οι ληστές  έκλεισαν στον 41χρονο το δρόμο και τον σταμάτησαν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 41χρονος υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών δεν κατάλαβε καλά καλά τι συμβαίνει, όταν από το αυτοκίνητο που τον σταμάτησαν κατέβηκαν δύο κουκουλοφόροι και με την απειλή όπλων τον ακινητοποίησαν και του πήραν τα χρήματα που είχε μαζί του. Ο υπάλληλος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και παρέδωσε στους ληστές τα χρήματα, οι οποίοι αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές δυνάμεις του Ρεθύμνου, που έχουν σπεύσει στην περιοχή αναζητώντας τους δράστες, ενώ το θύμα, που αρχικώς δεν ήταν σε θέση να δώσει πολλές λεπτομέρειες και περιγραφές από το σοκ που είχε υποστεί, βρέθηκε στο Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ  "οργώνουν" την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν 4.200 ευρώ 

Τη ίδια ώρα διενεργείται προανάκριση προκειμένου να διαλευκανθεί το εύρος της υπόθεσης.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις