Logo

Ασπρόπυργος: Υπό έλεγχο μεγάλη πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση [βίντεο+φωτο]



 
 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε βιομηχανική εγκατάσταση στον Ασπρόπυργο, στο 16ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα σε χώρο που ανήκει σε εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων, ήταν σε κοντινή απόσταση από εγκαταστάσεις εταιρίας αερίου.

Παράλληλα, λίγο μετά της 4 το απόγευμα της Τετάρτης, εστάλη στους κατοίκους μήνυμα από το 112 που τους καλεί να καταφύγουν σε κλειστό κτήριο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 13 οχήματα με 30 πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική μεταβαίνει και ειδικό όχημα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι  σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις εταιρίας αερίου. Οι πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, ενώ τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Στο σημείο έσπευσαν  ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν διακόψει την κυκλοφορία.

Μήνυμα του 112

Μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής από το 112 εστάλη πριν από λίγο για την εν εξελίξει φωτιά. «Αν βρίσκεστε στον Ασπρόπυργο, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Κλείστε τα παράθυρα και μείνετε μακρυά από υαλοπίνακες. Πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση» αναφέρει η προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23/11/22 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις