Logo

Διαρρήκτες «αλώνισαν» σε Σπάτα και Νέα Ιωνία - Άρπαξαν και το όπλο αξιωματικού της ΕΛΑΣ



 
 

Διαρρήκτες εισέβαλαν  στη μονοκατοικία χαμολόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ στα Σπάτα και του έκλεψαν το όπλο του.

Επίσης, κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι ιδιώτη στη Νέα Ιωνία και του άρπαξαν 20.000 ευρώ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ,  άγνωστοι δράστες μπήκαν στη μονοκατοικία νεαρού υπαστυνόμου στα Σπάτα, παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας

Οι κλέφτες αφού  ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, βρήκαν σε μια ντουλάπα ένα χρηματοκιβώτιο. Το έκλεψαν χωρίς να γνωρίζουν ότι μέσα είχε τον οπλισμό του αστυνομικού.

Οι διαρρήκτες έφυγαν  από την μονοκατοικία και οταν επέστρεψε ο υπαστυνόμος είδε τα δωμάτια άνω κάτω, και το πιστόλι του, με την γεμιστήρα και τις σφαίρες να έχουν εξαφανιστεί.

Κατήγγειλε στην αστρυνομία την  κλοπή του οπλισμού, το σπίτι ερευνήθηκε για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών.

Την έρευνα για την εξιχνίαση της κλοπής έχει αναλάβει στο Τμήμα Ασφάλειας Παλλήνης - Σπάτων.

Στη Νέα Ιωνία κλέφτες αναρριχητές έφθασαν μέχρι το μπαλκόνι του 1ου ορόφου πολυκατοικίας και μπήκαν σε διαμέρισμα, αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα.

Οι κακοποιοί ανενόχλητοι ερεύνησαν όλους τους χώρους, βρήκαν σε ένα συρτάρι  23.000 ευρώ, τις άρπαξαν και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Όταν επέστρεψε ο 37χρονος ιδιοκτήτης, είδε το σπίτι λεηλατημένο και να λείπουν οι δεσμίδες με τά χαρτονομίσματα και τηλεφώνησε  στην Άμεση Δράση. 

Σημειώνεται, ότι την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβε η  Ασφάλεια Ν. Ιωνίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-11-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις