Logo

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 21χρονη που παρασύρθηκε στην Καμάρα - Οι γονείς δωρίζουν τα όργανά της [βίντεο]



 
 

Κατέληξε η  21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε το βράδυ της Δευτέρας από ΙΧ στην Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή φοιτήτρια σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η 21χρονη έδωσε μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε με την οικογένειά της να αποφασίζει να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, όπως αποκάλυψε η ίδια η μητέρα της.

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν» είπε.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Ολα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας όταν ο 26χρονος οδηγός ενός ΙΧ περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την οδό Ιασωνίδου, παρασύροντας την άτυχη κοπέλα και εγκαταλείποντάς την.

Κάμερες ασφαλείας όμως κατέγραψαν την στιγμή που χτύπησε την νεαρή φοιτήτρια και ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν οι αρχές στα ίχνη του.

Οταν ο ίδιος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αρχικά πήγε να «χρεώσει» το ατύχημα στην άτυχη φοιτήτρια, ενώ όταν τον ρώτησαν γιατί την εγκατέλειψε, ανέφερε ότι φοβήθηκε να μην τον απελάσουν καθώς δεν είχε άδεια παραμονής.

Όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία ο νεαρός δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης...

Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, εγκατέλειψε μετά το δυστύχημα το αυτοκίνητό του σε ερημική περιοχή και αφαίρεσε τις πινακίδες, θεωρώντας πως δεν θα τον βρουν, και επιχείρησε να εξαφανιστεί.

Στον ανακριτή για κακούργημα 

Για την παράσυρση της φοιτήτριας  έχει συλληφθεί η 19χρονη συνοδηγός, ενώ και ο 26χρονος οδηγός κρατείται.

Η 19χρονη και ο 26χρονος οδηγός αναμένεται να απολογηθούν αύριο στον ανακριτή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και στους δύο έχει ασκηθεί  ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-11-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις