Logo
Σάββατο 10 Μαΐου 2025 στις 21:36

Βουκουρέστι: Τροχαίο με λεωφορείο, 47 Έλληνες επιβαίνοντες – Ένας νεκρός & 22 τραυματίες [βίντεο+φωτο]



 
 

Τροχαίο δυστύχημα πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, με λεωφορείο όπου επέβαιναν 47 επιβάτες, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν Έλληνες.

Όπως μετέδωσε το Οbservator Antena 1, το τροχαίο συνέβη όταν το λεωφορείο είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και παραβίασε πινακίδα σχετικά με το όριο ύψους. Ως εκ τούτου, το όχημα κόλλησε σε μπάρα η οποία συνέθλιψε την οροφή. Μετά την πρόσκρουση, τα παράθυρα του πούλμαν έσπασαν, όπως μεταδίδεται.

Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα πλησιέστερα νοσοκομεία. Πρόκειται για τουρίστες, κατά βάση ελληνικής υπηκοότητας.

Οι περισσότεροι εκ των τραυματιών φέρεται να έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι, λόγω της πρόσκρουσης στην οροφή του οχήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι μετά την πρόσκρουση μπλόκαρε η μπροστινή πόρτα του λεωφορείου κι έτσι ήταν δύσκολος ο απεγκλωβισμός των τραυματιών.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2022 από directNEWS.gr πηγή:ΕΡΤ


Σχόλια (0)


Παρακαλούμε συμπληρώστε ένα όνομα για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας
Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας


Τελευταίες Ειδήσεις


Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Με την χρήση της σελίδας συναινείτε στην πολιτική cookies του directnews   Περισσότερα
OK
Διαφωνώ