Logo

Ένοπλες ληστείες σε Περιστέρι και Νέα Σμύρνη



 
 

Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε Περιστέρι και Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ σημειώθηκ ένοπλη ληστεία σε ένα από τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία της Δυτικής Αττικής, που βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου  στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ώρα ήταν 22.40, όταν ένα άτομο, με κράνος, μπήκε στο κατάστημα, πλησίασε τον υπάλληλο και τον απείλησε με το πιστόλι που κρατούσε.

Από το ταμείο κατάφερε να αρπάξει 4.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, με μία μηχανή, της οποίας ήταν ο οδηγός.

Όπως μεταδίδει το ertnews.gr, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να ταυτοποιήσουν την εν λόγω μηχανή και να διαπιστώσουν εάν ήταν δική του ή κλεμμένη, έτσι ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη.

Επίσης, χθες βράδυ σημειώθηκε ένοπλη  ληστεία  σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.30 το βράδυ άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Κυδωνιών και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο και εξαφανίστηκε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-1-2023 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις