Logo

Πέθανε ο 38χρονος Ροδίτης δικηγόρος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι



 
 

Δεν άντεξε και υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα που είχε στο κεφάλι ο 38χρονος δικηγόρος, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε χθες το απόγευμα στο σπίτι όπου βρισκόταν και η μητέρα του, στην ευρύτερη περιοχή Κοσκινού της Ρόδου. Η γυναίκα άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε στο δωμάτιο του γιου της και είδε το παιδί της αιμόφυρτο…

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς το τραύμα ήταν εκτεταμένο και πολύ σοβαρό. Σύμφωνα μάλιστα με το rodiaki.gr ο 38χρονος φαίνεται ότι πυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής από την αριστερή πλευρά και η σφαίρα του διαπέρασε το κρανίο!

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το πυροβόλο όπλο σκοποβολής που κατείχε νόμιμα ο Ροδίτης δικηγόρος ως μέλος σκοπευτικού ομίλου, εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν η εκπυρσοκρότηση του όπλου έγινε κατά λάθος, ή αν ηθελημένα ο 38χρονος πάτησε τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr ο άτυχος άνδρας ήταν ήπιων τόνων και ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί και δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-1-2023 από directNEWS.gr πηγή:newsbreak.gr


Τελευταίες Ειδήσεις