Logo

Έκρηξη στο πλυντήριο αυτοκινήτων του συζύγου της Εύας Λάσκαρη [φωτο]



 
 

Μαφιόζικου τύπου επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό έκαναν άγνωστοι στην επιχείρηση πλυντηρίου και αξεσουάρ πολυτελών αυτοκινήτων στη Γλυφάδα, το οποίο διατηρεί ο σύζυγος της ηθοποιού και μοντέλου Εύας Λάσκαρη, Γιάννης Κουκουνάκης.

Η έκρηξη, που αναστάτωσε όλη την περιοχή, κυριολεκτικά διέλυσε το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησης επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη. Η ισχύς ήταν τέτοια, που στο σημείο όπου εξερράγη ο μηχανισμός, στις 3.20 χθες το ξημέρωμα, άνοιξε κρατήρας.

Κατεδαφίστηκε

Επίσης, ζημιές, εκτός από το πλυντήριο, του οποίου κατεδαφίστηκε όλη η πρόσοψη, υπέστη ο πρώτος όροφος στον οποίο φέρεται ότι έχει διαμέρισμα ο επιχειρηματίας. Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς το πλυντήριο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσαν, μεταξύ άλλων, η Πυροσβεστική, που δεν χρειάστηκε να επέμβει, κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής συγκεντρώνουν στοιχεία από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες, καθώς και μαρτυρίες κατοίκων. Επίσης μελετώνται από τους ειδικούς τα λιγοστά υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό, προκειμένου να συσχετιστεί με παρόμοιες επιθέσεις.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν στον κύκλο του επιχειρηματία και στα άτομα με τα οποία είχε οικονομικές συναλλαγές, καθώς η επίθεση δείχνει ότι ήταν έναν «μήνυμα» προς τον ίδιο. Στο πελατολόγιο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης περιλαμβάνονται ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων και supercars. Η επιχείρηση μετρά αρκετά χρόνια λειτουργίας και απευθύνεται σε όσους έχουν… ερωτική σχέση με το αυτοκίνητό τους και θέλουν όχι ένα απλό πλύσιμο, αλλά χειρουργική καθαριότητα, γυαλίσματα, μεμβράνες και άλλες βελτιώσεις. Ο Γιάννης Κουκουνάκης ή Golden 1, όπως τον αποκαλούν λόγω της επωνυμίας της επιχείρησης, πέρσι τον Οκτώβριο βάπτισε τον γιο που απέκτησε με την Εύα Λάσκαρη, ο οποίος πήρε το όνομα Ευθύμης και επισφράγισε τη σχέση αγάπης μεταξύ τους.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2023 από directNEWS.gr πηγή:newsbreak.gr


Τελευταίες Ειδήσεις