Logo

Νέα Ιωνία: Ληστεία σε σπίτι εμπόρου ανταλλακτικών αυτοκινήτου – Κράτησαν όμηρο την οικογένεια



 
 

Σαν τον χειρότερο εφιάλτη που έχουν βιώσει στην ζωή τους θα θυμούνται τα μέλη μιας τριμελούς οικογένειας στη Νέα Ιωνία την ληστεία που συνέβη στο σπίτι τους σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2 το πρωί, όχι ένας και δύο αλλά πέντε άγνωστοι δράστες πραγματοποιώντας ακροβατικά σα να είναι άλλοι Spiderman εισέβαλλαν στο διαμέρισμά τους που βρίσκεται στον 4ο όροφο πηδώντας από διπλανή πολυκατοικία. Στα χέρια τους κρατούσαν όπλα.

Όταν μπήκαν στο σπίτι, ένας 78χρονος έμπορος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η γυναίκα του και η 20χρονη κόρη τους κοιμούνταν και δεν κατάλαβαν τίποτα.

Οι θρασύτατοι ληστές πήγαν στα δωμάτια τους και τους ξύπνησαν βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφό τους!

Πηγές αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος τρόμαξε τόσο πολύ που άρχισε να φωνάζει και τότε ένας ληστής τον χτύπησε για να σωπάσει. Η γυναίκα και η κόρη του, από την άλλη, παρέμειναν ψύχραιμες. 

Όταν τους ζήτησαν χρήματα, τα θύματα τους έδωσαν αρχικά 6.000 ευρώ.

Ωστόσο φαίνεται πως οι ληστές δεν ικανοποιήθηκαν καθώς γνώριζαν ότι ο 78χρονος είχε και άλλα λεφτά.

Έτσι, τους ανάγκασαν να πάνε στο μαγαζί που βρίσκεται στον πρώτο όροφο όπου υπάρχει το χρηματοκιβώτιο και ζήτησαν από εκεί όλα τα χρήματα που ήταν 100.000 ευρώ. Όπως φαίνεται, οι δράστες γνώριζαν από έγκυρες πηγές την «λεία» τους.

Σύμφωνα με όσα είπαν τα θύματα, οι δύο από τους ληστές μιλούσαν άπταιστα ελληνικά ενώ ένας, ο οποίος είχε αρχηγικό ρόλο, μιλούσε σπαστά.

Μάλιστα, τους είπαν ότι είναι απλά ληστές, όχι κακοποιοί και ότι έχουν οικογένειες!

Η μητέρα και η κόρη ανέφεραν πως ήταν και αρκετά ευγενικοί μαζί τους…

Η Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-6-2023 από directNEWS.gr πηγή:newsbreak.gr


Τελευταίες Ειδήσεις